2777
2789
😩😩😩😩بخدا اگه قبل از بارداری م این پستت رو میخوندم هرررررگز بچه دار نمیشدم ترسیدممممم

😂😂😂

روزای اول به من خیلی سخت گذشت

از روز دوم تنها بودم و همه کارا رو خودم کردم

شاید واسه همینه اصلا خاطره خوبی ندارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من خودمو توی بارداری برای ۳ ماه اوق زدن و فذا نخوردنه پی در پی و لکه بینی و استراحت مطلق و.... و شرایط وحشتناک و اضافه وزن اماده کرده بودم بسکه اینجا خونده بودم 

والا الان ۲۱ هفته ام واقعا هیچی متوجه نشدم و اصلا با گفته ها یکی نبود 

حالا برای بعده زایمانم خودمو برای یه قوله یزرگ اماده کردم امیدوارم امادگیم از شرایط بالاتر باشه 

ولی کلا نمیشه همه رو به یه چشم دید

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1

واسه من خوب بود ، مامانم کمکم میکرد ، همسرم استرس وارد نمیکرد ، برای اینکه هر ساعت یکی نیاد خونمون همه رو با هم دعوت کردیم برای شیرینی و شام ، جو خونه آروم بود خداروشکر ، امیدوارم همه مثل من در آرامش این دوران رو بگذرونن

گرمسلمان!گرمسیحی!گریهود!آدمی باشید،مذهب هرچه بود!♌️

بیشتر اینا رو داری ولی اون بچه کوچیک که تا دیروز تو شکمت لقد میزد امروز تو بغلت داره شیر میخوره به نظرم کل درداتو خنثی میکنه اینم بگم از الان معلوم نمیکنه نی نی جونت رفلاکس یا شب بیداری داشته باشه امیدوار باش

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱

درد،بخیه هات، سوزش ودرد سینه هات، اگه مثل من رگهای سینت بسته باشه و با ماساژای سخت و شیردوش برقی پرفشار راه شیر باز بشه، نبودن همسرت، زردی بچه و زیر دستگاه بودنش، وااای یادم انداختی باز😭

یعنی دوستان اونقدر خوب توصیف کردن !!که همون یه ذره امیدی  که استارتر داشت به فنا رفت!!!

عزیزم بچه به بچه و ادم به ادم فرق میکنه ،من خودم سر بچه اولم هم روحی و هم جسمی خیلی سختی کشیدم ولی خدا رو شکر بچه دومم خیلی حالم خوب بود،انشالله تو هم از اون خوباشی،بچه قشنگتم از اون بچه های خوش اخلاق جیگر  

تو، به ادب خود ارزش می یابی،پس آن را با بردباری زینت بخش...(امام علی علیه السلام)