2777
2789
عنوان

بیایید بگم عمه ی شوهرم چی بهم گفت.حق باکیه

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 70 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا شما حرفي نزدي كه بره به بقيه بگه بعدم بره بگه مهم نيست منم هميشه هستن ادمايي كه ميان نظرات مز ...

اره چیزی نگفتم ولی خودش یکم هم بهش اضافه میکنه مطمئنم

آنه عربی وافتخر و الی مایعجبه ینتحر  
همیشه اینو میگه دخترم وقتی میره بیرون همش میگه غذا میخوام اونا فک میکنن چیزی بهش نمیدم اخه چطور مگه ...

بنظر من بزن سر دهن بچه ات که همین که بیرون میره یادش میفته بخور بشع والا همه بچه ها همین بیرون یک رفتاری میکنن هرکس ندونه فکر میکنن تو خونه هیچی نداری 

وای حرف دل منو زدی دختر منم اینجوریه کچلمون کردن از بس میگن بهشون نمیرسیم حالا من خودمو بکشم تو خونه ...

دقیقا 

توخونه اصلا ب میوه دست نمیزنه و اگه برم جایی انگار ندید بدیده حتی اون روز مامان شوهرم باشوخی گفت توخونتون میوه ندارید😐

بنظر من بزن سر دهن بچه ات که همین که بیرون میره یادش میفته بخور بشع والا همه بچه ها همین بیرون یک رف ...

دخترمم که لجبازه اگه گفت نم نم (غذا)یعنی باید همون لحظه حاضر بشه 😐 نمیفهه نداریم یا بیرونیم 

دقیقا  توخونه اصلا ب میوه دست نمیزنه و اگه برم جایی انگار ندید بدیده حتی اون روز مامان شوهرم ب ...

فک کنم چاره اش اینه که اگه امکانش هست موقعی ک میری خونه فامیلای شوهرت دخترتو بزاری خونه مامانت و نبری.والا اینجوری اعصاب ادم اروم تره.

تیکر تولد پسر نازم  
بیکار بیکار 😐 دخترم وزنش طبیعیه ولی ریزه ست به باباش رفته 

دختر گفت چند سالشه و چند کیلو ۵  به منم میرم بیرون همینو میگن اطرافیان ولی من با خنده رد میکنم جواب نمیدم دیگه عادت کردم ناراحت زیاد نمیشم

و خداوند انسان را در سختی ها افرید
دخترمم که لجبازه اگه گفت نم نم (غذا)یعنی باید همون لحظه حاضر بشه 😐 نمیفهه نداریم یا بیرونیم 

میدونم عزیزم واسه من که تازگی نداشت چون خیلی از بچه ها اینطورین اون خانوم باید با اون سنش متوجه میشد بچه ها کلا همینن اصلا خودت و ناراحت نکن