2777
2789
عنوان

بیایید بگم عمه ی شوهرم چی بهم گفت.حق باکیه

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 70 پست
همیشه اینو میگه دخترم وقتی میره بیرون همش میگه غذا میخوام اونا فک میکنن چیزی بهش نمیدم اخه چطور مگه ...

تو همیشه خوراکی پیشت داشته باش مخصوصا مغزیجات تا گفت دربیار بش بده 

گاهی ادم باید کاراشو نشون بقیه بده

شوهر من میگفت تو خونه هیچکاری نمیکنی منم صبر میکنپ تا اومد مشغول میشم😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از دیشب تاحالا فقط دارم به حرفش فک میکنم  چرا اینو میگه 😢من واقعا حلالش نمیکنم چون واقعا ...

ازش معذرت خواهی هم نباید میکردی...

بیخیالش مگه ب اون ربطی داره ک دخترت چجوریه؟؟نه پس اهمیت نده

دوست داشتن تو لیاقت نمیخواد،،مثل نخ کردن سوزن اعصاب میخواد
تو همیشه خوراکی پیشت داشته باش مخصوصا مغزیجات تا گفت دربیار بش بده  گاهی ادم باید کاراشو نشون ...

اره راست میگی

مخصوصا خانواده ی شوهرم

بخدا خیلی خوبن ولی یه خلصت بد دارن که حرفای بیخودی میزنن وحرفاشون هم باور دارن

آنه عربی وافتخر و الی مایعجبه ینتحر  
همیشه اینو میگه دخترم وقتی میره بیرون همش میگه غذا میخوام اونا فک میکنن چیزی بهش نمیدم اخه چطور مگه ...

وای حرف دل منو زدی دختر منم اینجوریه کچلمون کردن از بس میگن بهشون نمیرسیم حالا من خودمو بکشم تو خونه زیاد غذا و میوه نمیخوره میریم بیرون آبرو برا آدم نمیزاره

عزيزم هر وقت كسي بهت گفت دخترت لاغره يا كوچلوه بگو  خوب نرمال وزن بچه ها تو اين سن چقدر هست ميد ...

یا میگن مو نداره چرا کم موئه وااااای خدای من اخه دختر دو ساله مگه چقد باید مو داشته باااشه 

آنه عربی وافتخر و الی مایعجبه ینتحر  
اگه عذر خواهی نکنم پیش هر کی که میره میگه زن فلان اینجوری بهم گفت 

اولا شما حرفي نزدي كه بره به بقيه بگه

بعدم بره بگه مهم نيست

منم هميشه هستن ادمايي كه ميان نظرات مزخرفشون رو درباره بچم ميگن ولي من حرف خودمو ميزنم و محلشون نميدم

مخصوصا وقتي كوچيكتر بود

الان كه ٥سالشه

قبلنا: چرا پستونك دادي بهش

چرا از پوشك نگرفتيش

چرا شير خشك دادي

چرا كوفت چرا كاري

بابا تو علاقه داري برو خودت بچه بيار با متد خودت بزرگش كن چيكار به بقيه داري

منو آذر صدا کنید😊

استارتر دلخور نشیا با توجه به امضات معلومه انتقاد پذیر نیستی

ولی خوب فضولی دیگران هیچ توجیه منطقی نداره

اصلا با دخالت موافق نیستم

به قول مامانم هر مادری بیشتر از دیگران دلسوز بچشه!

شمام خودت خوب می دونی که تغذیه تو این سن خیلی مهمه

من دیشب جایی بودم باورت نمی شه زنه جفت دوقلوهای حدود دو ساله شو گذاشته بود با یه ظرف پُرِ سیب زمینی سرخ کرده و نوشابه همشم سیب زمینی ها می افتاد زمین اینا هم بر می داشتن می خوردن!!!

باید تیپ زنه هم می دیدی!!!! 

باور کن ده بار دلم خواست برم بگم خانوم این چه نحو تغذیه بچه دو ساله ست!!!!

عزیزم مادری سخته خیلی سخت ولی شما قصعا مادر خوبی هستی😘

خانواده شوهر منم دقیقا همش میگن شما هیچی نمیدین ب بچه بخوره.دلم میخواد خفشون کنم.فک میکنن از مادری ک 9 ماه بچه رو پرورش داده و درد زایمانو تحمل کرده دلسوزترن احمقا.

تیکر تولد پسر نازم