2777
2789
عنوان

رفتم رشته حسابداری پیام نور خانمه ته دلمو خالی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 50 پست
فامیلا تو دیگ رسما حسودن

صد درصد حتی به چهرم که خدا داده حسادت دارن دیگه پیشرفت که کردم و چیزی داشتم بماند 

همه این حسادت هم از فامیلای پدریه🚶

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر رشته ای سختی خودش داره. 

این چه حرفیه زده؟   خب دانشگاه باید درس بخونی.  قرار نیست بری اونجا یه نفر بادت بزنه!   

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

درسا حسابداری بهم وصله یا بهم مربوط نیستن؟اخع بم گفتن وقتی این واحدا راربرداشتی کتاباش خریدی بعد ترم ...

من رشتم حسابداری نیست ولی کتابی که استادا میگن رو بخر کتاب اضافی که نخریدی

نه بابا

حالا چون اسمش حسابداریه فکر میکنن ریاضی زیاد داره ریاضیش ادامه همون ریاضی و آمار دبیرستانه.نهایت معلم خصوصی میگیری به نظرم بهترین رشته ی گروه انسانیه از نظر بازار کار

تازه یکی از رشته های اصلی گروه انسانیه 

فامیلا تو دیگ رسما حسودن

کلابعضی فامیلاهمینن، چشم پیشرفت یکی روندارن!!

یکی هست امسال تیزهوشان قبول شده خیلیاازجمله نزدیکان باحرفاشون سعی دارن بکوبن وبگن همچین چیزخاصی نیس ولی اگه همینو بچه خودشون قبول میشد چشای آدمودرمیاوردن اینقددددرمیگفتن😅

وخدایی که بشددددت کافیست❣
نه نیستم ولی اگر عقل و منطق داشت، به کسی ترم اول و وارد دانشگاه شده داره میاد کتاب بخرهنمی اومد این ...

بعضیا بی دلیل عقده ی یه رشته رو دارن خیلی از تجربی ها رو دیدم که با انسانی ها این برخورد رو دارن با اینکه با اطمینان میگم بچه های رشته ی انسانی خیلی باسوادترن وقتی دیپلم میگیرن بخاطر درسهایی که میخونن من خودم دیپلمم تجربیه و دخترم انسانی میخونه به جرات میگم تجربی در سطح دیپلم واقعا خیلی از درساش چیزی به سواد کسی اضافه نمیکنه اما لذت میبرم که دخترم یه سری کلمات و واژه ها و تعاریف مربوط به اجتماع و سیاست و... رو خیلی خوب بلده و به نظرم خیلی باسواد شده با این رشته

بعضیا بی دلیل عقده ی یه رشته رو دارن خیلی از تجربی ها رو دیدم که با انسانی ها این برخورد رو دارن با ...

دقیقاقبول دارم

رشته انسانی حالت اطلاعات عمومی زیادی میده مثلاهمون تاریخش و..‌‌.

وخدایی که بشددددت کافیست❣
دقیقاقبول دارمرشته انسانی حالت اطلاعات عمومی زیادی میده مثلاهمون تاریخش و..‌‌.

خیلی عالیه و من اگه میدونستم رفته بودم رشته ی انسانی و الان خیلی موفق تر بودم

زمان ما هر کی خیلی درسخون بود باید میرفت تجربی مخصوصا دخترها

رفتم و سر آخر بعد از خوندن دو ترم پرستاری به این نتیجه رسیدم که مال رشته ی تجربی نیستم و تغییر رشته دادم و روان شناسی خوندم

ببخشید مطمئنید منم مثل این دوستمون تازه دانشگاه ثبت نام کردم ولی نمیتونم برم سر کلاس یعنی نمره میانت ...

من سه ساله درسم تموم شده

نگاه من اول سال رفتم چندتا دوست پیدا کردم و گروه کلاسی رو عضو شدم دیگه فقط تاریخ میانترم میرفتم بعضی استادا خضور در کلاس مهم بود برلشون مثلا دونمره از هشت نمره ک اونم اگه پایانترم کامل بشی اثلا میانترم مهم نیست

درواقع امتحان پیانترم و اصلی رو ی بار از بیست حساب میکنن ی بارم از12و با8نمره میانترم ک استاد میده جمع میکنن حالا هر کدوم بیشتر شد همون میزنن

من سه ساله درسم تموم شدهنگاه من اول سال رفتم چندتا دوست پیدا کردم و گروه کلاسی رو عضو شدم دیگه فقط ت ...

مرسی عزیزم 

من دو تا بچه ی کوچیک دارم واااقعا کسی نیست مراقبشون باشه.

بعد خود دانشگاه هم با اینکه تو شهر خودمونه خیلی دوره و هزینه ی رفت و امدش برام خیلی زیاد میشه. 

از یه طرف ادامه تحصیل رو دوست داشتم و از یه طرف فکر میکنم ثبت نام کردنم یه جورایی حماقت بود. 

امیدوارم که استادها قبول کنند سر کلاس نرم. 

یه ترم برو و خودت تجربش کن عزیزم،اگر دوست نداشتی تغیر رشته بده،فقط معدل باید بالای ۱۲ باشه و حداقل ۱۲ واحد هم پاس کرده باشی

پیام نور غیرحضوری نیست اما حضور در کلاس الزامی نیست!

مرسی عزیزم من دو تا بچه ی کوچیک دارم واااقعا کسی نیست مراقبشون باشه.بعد خود دانشگاه هم با اینکه تو ش ...

اصلا پیامنور خود خوانه نمیخاد ب استادم بگی فقط پایانترم مهمه و نزاری درس رو هم تلنبار بشع

گروه درسی ها میدا کن

اگرم ک حسابداری بزرگتر ک شدن نرم افزارام وقت کردی بیرون کلاس برو

من با بچه7ترمه تموم کردپ زودترم میشد