2777
2789

تازع ثبت نام کردم کلی شوق ذوق توهمون دانشگاهه انتخاب واحد کردم ثبت نام کردم پول پرداخت کردم فلان اما وقتی اط دانشگاهع اومدم بیرون برم از گتابرفروشی کتاب بخرم گف ترم یکی اینا گفتم ارع گف رشتت گفتم انسانی گف وای چرا پس حسابداری رفتی برات سختع و توش میمونی طبق تجربع ۸ سالع من خیلی از انسانیا ک رفتن پیام نور حسابداری توش موندن یا ترم بعدش رشته عوض کردن یا نرفتن چون کلاساش غیر حضوریع آمار و ریاضی این مباحث هم دارع ریاضی انسانی هم ک خیلی سخت و سنگین نبودع ممکنع این رشتع برات سخت باشه

اینا خیلی حالم گرفتع شد فق بابغض نشسم ت اسنپ برسم خونع دلمو خون کردمن پولشم ب زور جور کردع بودم

واقن حسابداری خیلی حساب کتاب دارع؟؟؟کسی خوندع؟میدونع اصن؟

چرت و پرت گفته

هر رشته دیگه ای هم بودی همینو میگفت

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه رشته ها سختی خودشو دارن 

نزار حرف کسی که اصلا نمیشناسیش اینجوری حالتو خراب کنه 

اتفاقا حسابداری از رشته های پر طرفدار و بازار کار خوبی هم داره 

از استادات بپرس درباره رشتت 

پس خودت خودخوان رفتی جلو درست؟راحتع،؟

من بچه داشتم حقیقت خیلی کتابا فقط میانترم و پایانترم میدادم یا از استادش خوشم نمیومد

من تجربی بودم ولی انچنان ریاضی نداره ک نتونی

فقط  کتاب کار بگیر و ریاضی مقدمانی یاد بگیر

اصول اینام ک جنع تفریق ضربه

همه رشته ها سختی خودشو دارن نزار حرف کسی که اصلا نمیشناسیش اینجوری حالتو خراب کنه اتفاقا حسابداری از ...

میدونم رشته م خوبه چون بازار کار داره رفتم این رشتع 

از این میترسم تو مسیر کم بیارم جلوتر ک رفتم پشیپون شم 

یابقول خانمع هی واحدا رابیفتم یا مشروط شم از این میترسم

چرت و پرت میگه بابا

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

آخه شما چرا مثل بادبادک با یه نسیم اینور اونور میشین؟ یعنی هر کسی میتونه شما رو بازی بده؟ دست وردار برو درستو بخون. این تلنگری باشه واسه اینکه روی خودت کار کنی با حرف هر کس و ناکسی اینور اونور نشی. واقعا خجالت نداره؟ کلا بهت بگم. یکسری آدما از صبح که بیدار میشن دنبال این هستند که عقده هایشون رو سر یکی دیگه خالی کنن. 

چرا بیوفتی اگه خوب درس بخونی از همین اول درست و‌اصولی درس بخون

درسا حسابداری بهم وصله یا بهم مربوط نیستن؟اخع بم گفتن وقتی این واحدا راربرداشتی کتاباش خریدی بعد ترم بعد کتابا عوض میشع 

خب میخام ببینم کتابا ترم بعد ب قبل ربط دارن یا چی