2777
2789

دیگه نمیدونم چیکارکنم دکتر بردم 

ولی بهتر نشده

پیشنهادی دارین؟

شربتی دارویی چیزی بخدا کم اوردم 

واینکه هرچی میبینه دهن میزنه دیروز داشت ب کارتون لباسشویی زبون میزد یعنی همه چیو با دهن امتحان میکنه یبارم رفته بود توحیاط تا حواسم نبود دمپایی دهنش کرده بود

یکسال و۳ماهشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خاطر دندون درآوردن نیست؟

پسر منم ۱ سال و ۴ ماهشه داره دندون کرسی درمیاره خیلی اذیت میشه

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
آره

دختر منم یک سالشه وای اصلا غذا نمیخوره ، مثلا دیروز از صبح تا شب فقط یه لقمه نون و پنیر و چند تا بیسکویت خورده بود برا همین اونمـشبا خیلی وول میخوره و گریه میکنه از گرسنگیه ، شما چیا میدی به دخترت

اینکه دهن میزنه عادیههمه دندوناشو دراورده؟ویتامین چی بهش میدی ؟درضمن همیشه براش اسپند دود کن تخم مرغ ...

دندونای جلوش فقط دراومده

آهن ومولتی ویتامین ک یه وقتاییم یادم میره

اکثر بچه هایی که طول روز فعالیت دارن شب بیقرار هستن یهو سرش داد نمیزنی بترسه یا بچه دیگه که سربه سرش بذاره؟احتمال زیاد شبا میترسه دختر من سرشب آروم میخابید وسط شب شروع به گریه می کرد حتی الانم کسی طول روز سربه سرش بذاره و اذیتش کنه شب ناآرومه

پسر تابستان.پسر مو مشکی.چشم سیاه🧿🔥 ،دختر بهار .دختر مو بور فرفری چشم رنگی🧿🍎