2777
2789
عنوان

بیایید بگم عمه ی شوهرم چی بهم گفت.حق باکیه

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 70 پست

چرا بهش زنگ زدی گفتی شوخی کردی عزیزم یبار جلوش وایسا خودتو راحت کن به اون ربط نداره بچه دیگران از بچه شما سرتره بره اول خودش شوهر کنه مادر بشه بعدش بیاد یه مادرو قضاوت کنه احمق    

خب زیادی دوستش دارم اما درکم نمیکنه و نمیفهمم    چونکه عاشقشم بخاطرش از همه بریدم مگه گناهه خب عشقمه     اما همیشه غرورم در کنار عشقم داشتم حاضر نیستم بخاطر هیچ کس حتی عشقم جز فرزندم غرورم رو بشکنم غرورم بخاطر دخترم میشکنم همین دخملم عشق مامان و باباشه 💖💖💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چادر مسافرتیمونو بردن پاره کردن میگم بگو پاره کردن میگه نمیگم گفتم من میگم برگشت گفت گوه جاریتو نخور ...

اینقدر بدم میاد همیشه طرف خانواده خودشونن.شوهر منم اگه جاریم اینا حرفی بزنن و من جوابشونو بدم از دست من عصبانی میشه.ما باید عین بز نگاه کنیم اونا هر گهی میخوان بخورن

تیکر تولد پسر نازم  

عزیرم دختر من هیچی نمیخوره اما اضافه وزن داره و خیلی ناراحتم همه بهش میگن تپلی و خوشگل اما من نگرانم که در آینده هم تپل باشه آخه وزن واسم مهمه مادرا همیشه نگران بچه هاشون اما من نمی‌ذارم کسی نظر بد بده از فامیلای حسود 

خب زیادی دوستش دارم اما درکم نمیکنه و نمیفهمم    چونکه عاشقشم بخاطرش از همه بریدم مگه گناهه خب عشقمه     اما همیشه غرورم در کنار عشقم داشتم حاضر نیستم بخاطر هیچ کس حتی عشقم جز فرزندم غرورم رو بشکنم غرورم بخاطر دخترم میشکنم همین دخملم عشق مامان و باباشه 💖💖💖

بی خیال عزیزم همه جا از اینجور ادمها هستن که یا به لاغری بچه گیر میدن یا چاقی بچه یا هر چیز دیگه کلی هم توصیه میکنن ...بچه ها هم نمیدونم چرا فقط وقتی جایی میری گشنشون میشه حالا خونه التماسشون هم کنی هیچی نمیخورن 

اینقدر بدم میاد همیشه طرف خانواده خودشونن.شوهر منم اگه جاریم اینا حرفی بزنن و من جوابشونو بدم از دست ...

بخدا من اصلا شانس ندارم پانزده ساله ازدواج کردم یبارم طرفه منو نگرفته فقط بخاطر دخترام این زندگی کوفتی رو تحمل میکنم

منم بچه هام لاغرن و کم اشتها  هر کی میبینه میگه چرا بزرگ نمیشن بشون غذا نمیدی منم اعصابم خورد م ...

دلم میخواد ب اینجور ادما بگم اره بهش هیچی نمیدیم اگه خیلی دلت میسوزه 2کیلو گوشت براش بخر بخوره ببینم بازم گه میخوره

تیکر تولد پسر نازم  
چرا بهش زنگ زدی گفتی شوخی کردی عزیزم یبار جلوش وایسا خودتو راحت کن به اون ربط نداره بچه دیگران از بچ ...

چون میره پیش همه میگه دوس ندارم کسی درمورد من فکر بدی بکنه یا بگه فلانی احترام نداره میدونم اینجوری فک.میکنن 

آنه عربی وافتخر و الی مایعجبه ینتحر  
بخدا من اصلا شانس ندارم پانزده ساله ازدواج کردم یبارم طرفه منو نگرفته فقط بخاطر دخترام این زندگی کوف ...

اره شوهر منم همینجوریه.هیچوقت حامی نبوده.با اینکه میدونه حق با منه نمیخوادقبول کنه ولی بقیه هرچی بگن درسته

تیکر تولد پسر نازم  
بی خیال عزیزم همه جا از اینجور ادمها هستن که یا به لاغری بچه گیر میدن یا چاقی بچه یا هر چیز دیگه کلی ...

از این ب بعد کیفمو پر ه غذا میکنم🤣که نگن چیزی بهش نمیدی

آنه عربی وافتخر و الی مایعجبه ینتحر  
منم بچه هام لاغرن و کم اشتها  هر کی میبینه میگه چرا بزرگ نمیشن بشون غذا نمیدی منم اعصابم خورد م ...

اتفاقا دیشب شوهرم میگفت دخترمون تپل هست زود بلوغ میشه منم گفتم بهتره لاغر باشه همه میگن چیزی نخورده البته اونایی کم شعورن من خودم مطمعنم بچه هایی بیشتر بهشون میرسن لاغرتر و همیشه مریض و نق نق میکنن میخوای بچه هات تپل بشن یه مدت بیخیال غذا خوردنشون بشو اولش لاغرتر میشن و کم غذا اما بعدش خودشون غذا میخورن و چاق میشن و یه چیزی سعی کن خوب بخوابند