2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۵ سالم بود فهمیدم بیماری جزیی دارم 

برا همین مادرم تمام خاستگارامو بدون اینکه من بفهمم رد میکرد

شوهرم که امد زود گفتم بله تا اینکه مادرم اینم رد نکنه 

توی یه ماه ازدواج کردیم و رفتم خونه مادرش تو یه اتاق بودم ۲سال باهاشون موندم حامله هم شدم ولی به خاطر بیماریم که داشت بیشتر میشد همیشه غور میزدم من ازیت میشم ازاینجا بریم وضع مالیمونم خوب نیست تازه جدا شدیم اصلا بهم توجه نمی کنه از همون اولم سرد بود یعنی خانوادگی رفتارشون اینجوریه منم اذیت میشم چون تو شرایط بدیم نیاز به محبت همسرم دارم نمی فهمه الانم میگه بیا برگردیم خونه مادرم منم نمیرم باهام دعوا می کنه

۱۵ سالم بود فهمیدم بیماری جزیی دارم  برا همین مادرم تمام خاستگارامو بدون اینکه من بفهمم رد میک ...

بعضی مردا همین جوری هستن سردن البته شاید ظاهرشون باشه بیخیالن شوهر منم یجورایی از یه نظرهایی بیخیاله. رو چیزایی ک من حساسم اون براش بی اهمیته. خودتو اذیت نکن به خودت اهمیت بده برای خودت ارزش قائل باش تا شوهرت هم برات اهمیت قائل بشه خودت باید خودتو دوست داشته باشی و یکی بهم گفته بود که در لحظه زندگی کن یعنی غم گذشته رو نخور غصه اینده رو نخور و در همین لحظه ای ک هستی به غصه هات فکر نکن شاد باش. به خودت برس و احترام شوهرتم داشته باش ولی ادم جدا باشه از خانواده شوهر خیلی خوبه یه خونه ارزون تر اجاره کنین اما مستقل باشین