2777
2789
عنوان

بچه ها تورخدا کمکم کنید شوهرمم نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 1483 بازدید | 108 پست

اگه میخای زندگیت دووم بیار مثل خودشو بشو زر زدن جرشون بده بذار اونجا مرگ ی بار شیون ی بار

حالا اگه باز اومد پشت در چیزی گفتن بگو من صداتونو ضبط کردم میخایدم به شوهرم زنگ بزنید دروغ بگید قسم الکی بخورید وقتی اومد خونه براش میذارم تا بدونه با کیا زندگی میکنه نمیخام الان تو ماموریت اعصابشو بهم بریزم

اما اول سعی کن اگه باز اومدن جلوی در فحشینا دادن صداشونو ضبط کنی بعد سعی کن داری ضبط میکنی خودتم ی جوری حرف بزنی که چقدر ترسیدی و اسایش شوهرت برات مهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم جدا نمیشه از پدرمادرش آخه باباشم مریضه  از شانسم مامانمینا هم نبودن  چیکارکنم مطمی ...

😐😐عزیزم نمیدونم چرا کامنتها و نمیخونی همه بهت راهکار دادن ولی شما فکر کنم چون استرس داری نمخونی یا متوجه نیستی الان به همسرت بگو پایینم نرو خودت غذا درست کن بخور اگر هم دوباره اومدن دعوا فورا زنگ بزن همسرت تا صداشونو بشنوه اگرم گوشیشو جواب نداد با گوشیت طوری که متوجه نشن صداشونو ضبط کن 😐😐

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
ببخشید طولانی شد  بچه ها من نمیخوام زندگیم از هم بپاشه  ولی اینا زندگی اون یکی برادرشوهر ...

اینارو به شوهرت بگو 

بگو دارن زندگی ماهم خراب میکنن

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

اره منم میشناسم خیلی ها همه بچه هاشون رو طلاقی کردن یعنی پاشیدن زندگی براشون مهم نیست خیر نبینن به حق علی.گلم حق بهت میدم نمیخوای زندگیت بپاشه منم روزگارم سیاه بود شوهرمو پر میکردن بعد هم یک دل سیر کتک .من روش بلد شدم گلم همیشه دور و بر شوهرت باش با لوندی البته خودمم در این مورد عرضه ندارم ولی دورش باش چه زناشویی و چه غیره جلو شوهرت خودتو به اونا نشون بده حتی گاهی بگو وای مریضم ولی برم کمک مادرت گناه داره یکم مظلوم نمایی بعد که شوهرت نیست ببخشید ............ لقشون محل نده کم کم شوهرت باورش میشه تو خوبی و اگر توانشو دارید کم کم از اون خراب شده برید جای دیگه برای زندگی

من من 8 ماه با خانواده شوهرم زندگی کردم با اینکه بد نبودن . دختر هم نداشتن ولی از زندگی سیر شدم. خداشاهده بعضی وقتا فکر میکردم فرار کنم بعضی وقتا میگفتم خودمو بکشم .به مادرشوهرم و شوهرم گفتم خداشاهده میرم و هرگز برنمیگردم. میرم پیش مادرم شیراز . و واقعا هم میخواستم این کارو بکنم 

مگه بهت تهمت نزدن کثیفی؟ حالشونوجابیار برو آشپزی کن روغن زیادبزار تابه دود کنه ظرف بشور وسطش بشکن بگو وای چقد لیزه همش توحرفشون بپرسوالاشونو با سوال جواب بده یعنی رسما دهنشونو سرویس کن تا هوس نکنن تورو بالا ببرن بعدشم جلوشون خیلی باشوهرت خوب باشو احترام بزاراینجوری لال میشینن سرجاشون 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن

چه حد واباد نفهمی گیرت افتاد دختر اومده خونه ننش به تو میگه وظیفه از ما پذیرایی کنی.شوهرتم بااین حال میزنتت یبار بری پزشکی قانونی شکایت کنی می‌فهمه دنیاست کیه مردی که دست بلند کنه از نر کمتره

ببخشید طولانی شد  بچه ها من نمیخوام زندگیم از هم بپاشه  ولی اینا زندگی اون یکی برادرشوهر ...

بشین خونه ت الان هم تماس بگیرباهمسرت بگواومدن این حرفارم زدن

شمادوتابایدیه کاسه کنیدحرفاتونوهمسرتم باید درکت کنه هرروزکه نمیشه بری اونجاکارکنی خودتم خونه داری!

رونده

اگه به شوهرت بگی وپشتت دربیاد دیگه این همه پررونمیشن...

من زن داداششم بامامانمه اصلاکاریش نداریم خواستش میادنخواستش نمیاد!

بعدشم مانیستیم میره کمک میکنه گاهی

حقم داره واقعاسخته بایدتعادل حفظ کنی که توقع نکنن

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید