2777
2789
عنوان

بچه ها تورخدا کمکم کنید شوهرمم نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 1483 بازدید | 108 پست

زنگ بزن به شوهرت بگو قضیرو بعدم بگو خانوادت اگه زندگی بچه هاش براسون مهم بود ابجیو داداشت طلاق نمیگرفتن دقیقنم دارن اینکارو با زندگی ما میکنن اگه نمیخای کار کنی منم کاری نمیکنم 

امروزم میرم خونه بابام تا خودت بیای هر وقتم نباشی خونه من اینجا نمیمونم 

من زندگیم برام مهم اگه برای تو مهم پس ی کار کن 

هرطور شده بهش بفهمون از اونجا برید ی جا دورتر تا زندکی از هم نپاشیده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا درو باز کردی اصلا

زنگ بزن به شوهرت بگو اومده چی گفته 

باز اومد دم در زنگ بزن شوهرت پشت تلفن بشنوه حرفاشونو نتونن دوروغ ببافن

خدای من به دل همه بنده هات ارامش بده، خدایا خودت حافظ بچم باش...
شوهرم جدا نمیشه از پدرمادرش آخه باباشم مریضه  از شانسم مامانمینا هم نبودن  چیکارکنم مطمی ...

ان شالله قران کمرشونو بزنه خون بالا بیارن

ان شالله خدا جوابشونو بده ان شالله خدا کاری کنه باهاشون مثل سگ پشیمون بشن

سعی کن مدرک جمع کنی مثلن صداهاشونو ضبط کن مگه تو نوکری اونایی 

زنگ بزن بہ شوھرت ھمچی رو بگو ھمین حالا وگرنہ اونا ھرجوری کہ بخوان واسش تعریف میکنن دوتاھم اشک و بغض بچسبون تنگش بہ شوھرتم بگو تا وقتی برگردیم میرم خونہ ی بابام

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

گوه و کثیف دهن اوناست اگه به من این حرفارو میزدن جرشون میدادم ‌چطور اینقدر ریلکس وایستادی هرچی میخوان بهت بگن مگه تو کلفت اونایی اون خواهرشوهرت توخونه چه غلطی میکنع وظیفه اونهکار خونشون رو بکنه 

بهش میگفتی زبونتو جمع کن وظیفه توعه من خودم خونه زندگی دارم

🧚‍♀️
فقط میتونم برات دعا کنم تو این روز عزیز خدا جواب کارای مادرشوهرتو بده.ایشالا به سر دخترش بیاد همه ای ...

ایشالا سر دختراشون بیاد

تو زندگی منم هنوز هیچی نشده نظر میدادن خاله ها و عمه ها و مادر و....همسرمم که میگه ازم حمایت میکنه اما دروغه جز اینک منو جلو همه بد کنه.مثلا بخوام چیزی بخرم یه ایل میشن میگن ما بیایم من میگم نه لب و دهنشون کج میشه

یا برا زندگی گفتم نمیام خونتون...باباش خوبها 

اما همسرم گفت نه من میام یا بخایم بریم فلان جا فلانی بیاد....خیلی از همسرم بدم میاد انگار من دشمنم.مثلا انتظار دارن همه تو زندگیم نظر بدن من اگ بگم نه همسرم خودشو تیکه پاره میکنه

پدر مادرش خیلی بهترن مخصوصا باباش

اما خودش خیلی رو مخه.