فابا٦٠ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 1094 عنوان مامانا لطفا کمک.... 159 بازدید | 25 پست دخترم یک سال و نیمه س.. داره سفکسیم 100 میخوره روزی دو بار هر بار 2/5سی سیبا وجود خوردن انتی بیوتیک نباید تب کنه از یک ساعت پیش یک دفعه تب کرده چکار کنم دلیلش چی میتونه باشه كاش آدمها دانه هاي دلشان پيدا بود.... 1398/05/20 | 07:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91614 کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
فدک313 عضویت: 1396/12/01 تعداد پست: 24355 شاید تب دندون داره؟ مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
پسرم_نفسمه عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 4458 اومدم بگم بیاتاپیک منو بخون قبلیو، شاید بدردت بخوره منم مشکل تورودارم کاربرقدیمی هستم بنا به دلایلی که خودشون میدونن ومن نمیدونم کاربری قبلیمو حذف کردن😒😒😒😒
talabaanoo عضویت: 1398/05/20 تعداد پست: 189 گشنمه مغزم نمیکشه . ولی واست دعا میکنم مشکلت حل بشه خدا جونم مراقب دلخوشیام باشیآ💋
پسرم_نفسمه عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 4458 دیشبم نخوابیدم جنازه ام کاربرقدیمی هستم بنا به دلایلی که خودشون میدونن ومن نمیدونم کاربری قبلیمو حذف کردن😒😒😒😒
فابا٦٠ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 1094 شاید تب دندون داره؟ اتفاقا یکی از دندونای عقبیش داره درمیاداخه اصلا ندیده بودم همزمان با خوردن انتی بیوتیک تب تازه شروع بشه كاش آدمها دانه هاي دلشان پيدا بود....
hameyezendegim عضویت: 1398/04/12 تعداد پست: 1048 شیاف استامینوفن بذار یا قطرشو بده...سفکسیم خشک کننده است و در رفع تب اثر زیادی نداره
فابا٦٠ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 1094 دیشبم نخوابیدم جنازه ام من از دیروز که بیدار شدم نه خوابیدم نه حتی استراحت کردم نه نشستم كاش آدمها دانه هاي دلشان پيدا بود....
پسرم_نفسمه عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 4458 شیاف استامینوفن بذار یا قطرشو بده...سفکسیم خشک کننده است و در رفع تب اثر زیادی نداره اموکسی کلاو چی؟ کاربرقدیمی هستم بنا به دلایلی که خودشون میدونن ومن نمیدونم کاربری قبلیمو حذف کردن😒😒😒😒
فدک313 عضویت: 1396/12/01 تعداد پست: 24355 اتفاقا یکی از دندونای عقبیش داره درمیاد اخه اصلا ندیده بودم همزمان با خوردن انتی بیوتیک تب تازه شرو ... برا همین میگم دیگه چون تب عفونی ک غیر ممکنه باشه احتمالا تب دندونه ک هیچ دوایی نداره البته ک من فقط با تجربه مادرانه گفتم نظردکترش مهمه مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
پسرم_نفسمه عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 4458 من از دیروز که بیدار شدم نه خوابیدم نه حتی استراحت کردم نه نشستم ان زودتر خوب بشن واقعاسخته دوستدارم بخوابم ولی میترسماگه داره دندون درمیاره احتمالا از دندون باشه کاربرقدیمی هستم بنا به دلایلی که خودشون میدونن ومن نمیدونم کاربری قبلیمو حذف کردن😒😒😒😒
فابا٦٠ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 1094 برا همین میگم دیگه چون تب عفونی ک غیر ممکنه باشه احتمالا تب دندونه ک هیچ دوایی نداره البته ک ... دکترش مسافرتهدو هفته اسهال بود بردم درمانگاهالان خوابیده داره ناله میکنه كاش آدمها دانه هاي دلشان پيدا بود....
hameyezendegim عضویت: 1398/04/12 تعداد پست: 1048 کو آموکسی کلاو هم خشک کننده است...پاشویه خوبه...الکل سفید داری ؟تو یه پارچ بررگ آب یک استکان الکل سفید بریز و فقط از ساق پا به پایین پاشویه کن...دکتر بمن گفت برای رفع تب خ تاثیر داره...همیشه تو خونه قطره استامینوفن یا شیافشو داشته باش
hameyezendegim عضویت: 1398/04/12 تعداد پست: 1048 دکترش مسافرته دو هفته اسهال بود بردم درمانگاه الان خوابیده داره ناله میکنه آخه ببرش دوباره همون درمانگاه چندساعت دبگه....