2777
2789
عنوان

مامانا لطفا کمک....

159 بازدید | 25 پست

دخترم یک سال و نیمه س.. داره سفکسیم 100 میخوره روزی دو بار هر بار 2‌/5سی سی

با وجود خوردن انتی بیوتیک نباید تب کنه از یک ساعت پیش یک دفعه تب کرده چکار کنم دلیلش چی میتونه باشه 

كاش آدمها دانه هاي دلشان پيدا بود....

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید تب دندون داره؟

اتفاقا یکی از دندونای عقبیش داره درمیاد

اخه اصلا ندیده بودم همزمان با خوردن انتی بیوتیک تب تازه شروع بشه 

شیاف استامینوفن بذار یا قطرشو بده...سفکسیم خشک کننده است و در رفع تب اثر زیادی نداره

اموکسی کلاو چی؟

کاربرقدیمی هستم بنا به دلایلی که خودشون میدونن ومن نمیدونم کاربری قبلیمو حذف کردن😒😒😒😒
اتفاقا یکی از دندونای عقبیش داره درمیاد اخه اصلا ندیده بودم همزمان با خوردن انتی بیوتیک تب تازه شرو ...

برا همین میگم دیگه چون تب عفونی ک غیر ممکنه باشه احتمالا تب دندونه ک هیچ دوایی نداره 

البته ک من فقط با تجربه مادرانه گفتم نظردکترش مهمه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
من از دیروز که بیدار شدم نه خوابیدم نه حتی استراحت کردم نه نشستم    

ان زودتر خوب بشن واقعاسخته دوستدارم بخوابم ولی میترسم

اگه داره دندون درمیاره احتمالا از دندون باشه

کاربرقدیمی هستم بنا به دلایلی که خودشون میدونن ومن نمیدونم کاربری قبلیمو حذف کردن😒😒😒😒
برا همین میگم دیگه چون تب عفونی ک غیر ممکنه باشه احتمالا تب دندونه ک هیچ دوایی نداره  البته ک ...

دکترش مسافرته

دو هفته اسهال بود بردم درمانگاه

الان خوابیده داره ناله میکنه

کو آموکسی کلاو هم خشک کننده است...پاشویه خوبه...الکل سفید داری ؟تو یه پارچ بررگ آب یک استکان الکل سفید بریز و فقط از ساق پا به پایین پاشویه کن...دکتر بمن گفت برای رفع تب خ تاثیر داره...همیشه تو خونه قطره استامینوفن یا شیافشو داشته باش