2777
2789
عنوان

مامانا لطفا کمک....

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 25 پست

اگه سه روز از خوردن آنتی بیوتیک میگذره وتبش هنوز قطع نشده

دوباره ببرش دکتر

شاید آنتی بیوتیکشو عوض کنه

ما بدین در نه پی حشمت وجاه آمده ایم      از بد حادثه اینجا به پناه آمده ایم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کو آموکسی کلاو هم خشک کننده است...پاشویه خوبه...الکل سفید داری ؟تو یه پارچ بررگ آب یک استکان الکل سف ...

ممنون از راهنماییتون

فقط تو خواب ناله میکنه حالمو بد کرده اخه تب دندون که ناله نداره  

كاش آدمها دانه هاي دلشان پيدا بود....
اگه سه روز از خوردن آنتی بیوتیک میگذره وتبش هنوز قطع نشده دوباره ببرش دکتر شاید آنتی بیوتیکشو عوض ...

حتما میبرم ممنون ولی تب نداشت از یک ساعت پیش تب کرد همین نگرانم کرده

کو آموکسی کلاو هم خشک کننده است...پاشویه خوبه...الکل سفید داری ؟تو یه پارچ بررگ آب یک استکان الکل سف ...

ب پسر داد دیشب دکتر

ن الکل ندارم

فعلا ک اومدپایین تبش باشربت ۳۷شده

کاربرقدیمی هستم بنا به دلایلی که خودشون میدونن ومن نمیدونم کاربری قبلیمو حذف کردن😒😒😒😒

ینی چی که دکترش نیس؟!!!!

همون یه دکتر که نیس!ببرش دکتر توروخدا.. نظر نپرس سربخودم دارو نده .. متخصص ببر درمانگاه زیاد دکتراش خوب نیس .. تب بده زود آدمو از پا میندازه

من اگر خوبم اگر بد تو برو خودرا باش..هر کسی آن دِرووَد عاقبت کار که کِششششت ..
ینی چی که دکترش نیس؟!!!! همون یه دکتر که نیس!ببرش دکتر توروخدا.. نظر نپرس سربخودم دارو نده .. متخصص ...

درمانگاهش مخصوص اطفاله ولی به خوبی دکترش نیست