2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه لاغری

91 بازدید | 8 پست

سلام دوستان . 

یه گروه تو تل گرام زدم . اگه دوست دارین با هم کالری شماری کنیم به ادمین کانال پیام بدین 

https://t.me/rejimcalorieshomary

گپ لاغری. لینک و کپی کن توی تل گرام @rejimcalorishomary

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تل که اذیت میکنه کاش توی واتس اپ میزدی

teleplus نصب کن دیگه اذیت نمیشی 

ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم

رژیم خاصی میخاید شروع کنید من فقط میخام شکمم اب شه

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
رژیم خاصی میخاید شروع کنید من فقط میخام شکمم اب شه

کالری شماری هست.

شیوه ی صحیح غذا خوردن . 

باید اصول صحیح تغذیه رو یاد بگیری . بعدم کنار رزیم مناسب حتما ورزش کنی تا از شر شکم راحت شی

گپ لاغری. لینک و کپی کن توی تل گرام @rejimcalorishomary
همونو دارم ولی با فی .ل.تر شکنم فقط شبا بالا میاد

عجیبه از من که خیلی خوبه 

ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم