2777
2789
عنوان

دیروز داداشم ب شوهرم گف

| مشاهده متن کامل بحث + 6893 بازدید | 123 پست
عزیزم ناراحت نباش درمان داره اگه بخوای ادرس ی دکتر وبهت میدم برو پیشش با ی دارویی کله لک یا خاله تو ...

چقد خوب.کاااااش تهران بودم

متاسفانه ارومیه م

الهامم(می تونید الی صدام کنید)
عزیزم ناراحت نباش درمان داره اگه بخوای ادرس ی دکتر وبهت میدم برو پیشش با ی دارویی کله لک یا خاله تو ...

اسم اون دارویی ک گفتید رو نمشه بگی بگردم شاید از ارومیه پیداش کردم

یکی از دوستان نی نی سایت سرم ضد لک ایکلین رو گفتن متاسفانه نتونستم پیداش کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم خیلی حساسه،و برادرم بدترین کار رو بام کرد،گف عصر نوبت بگیر با هم بریم دکتر.ارومیه ایم و بیشتر ...

برو پیش حسن غفوری فر ساختمان سلامت خ ورزش لیزر کنی کلی فرق میکنه

خدا من همیشه به بزرگی توایمان دارم واینکه همیشه کنارمی بازم کمکم کن بهت نیاز دارم بهم لیاقت مادری عطاکردی ودراوج ناامیدی چراغ خونمو پرنورتر کردی تو خودت مواظب عزیز تودلم باش همیشه خودم رو به تو سپردم خداااایا جگر گوشمو فقط به تو میسپاارم خدا اون نفس منه میدونی که امیدم رو ناامید نکن الهی امین 💕💖قربون صدای قلبت امیدمادر😍
اسم اون دارویی ک گفتید رو نمشه بگی بگردم شاید از ارومیه پیداش کردم یکی از دوستان نی نی سایت سرم ضد ...

سلام عزیزم خیلی ناراحت شدم بابت این موضوع...

یه محلول بهت معرفی میکنم بگیر استفاده کن خیلی بهت کمک میکنه...

اسمش سِرُم طلا هست لک رو از بین میبره آبرسانه جروکها رو محو میکنه وجوانسازی میکنه بسیار عالیه من با چشم خودم دیدماونایی که استفاده کردن چقدررر صورتشون تمیز و براق و یکدست شده.قیمتشششصد تومنه ولیبه نڟرم می ارزه الان لینکش روبهت میدم برو تو سایتشون و خرید کن ممکنه با دو دوره استفاده پوستت نرمال بشه..شاید اسم پحصولات نفیس رو شنیده باشیخداشاهده محصولاتش معرکه اس..من خودم میخوام زرم طلا سفارش بدم..فقط سفارشس میتونی خرید کنی..

سرم ضد چروک حاوی طلای 24 عیار بلک بری، غنی از عوامل فعال با اثر بخشی فوق العاده جهت از بین بردن چین و چروک ها، بازگرداندن جوانی، تقویت خاصیت ارتجاعی، پرکردن خطوط، آرامش ‌بخش و تقویت‌ کننده‌ی واقعی پوست است.‌

@nafiscons

عزیزم اگه تل داری برو تو کانالش مطمئن باش از خریدت

.(عاشق بچه 92)

سرم ضد چروک حاوی طلای 24 عیار بلک بری، غنی از عوامل فعال با اثر بخشی فوق العاده جهت از بین بردن چین و چروک ها، بازگرداندن جوانی، تقویت خاصیت ارتجاعی، پرکردن خطوط، آرامش ‌بخش و تقویت‌ کننده‌ی واقعی پوست است.‌

@nafiscons

.(عاشق بچه 92)
اسم اون دارویی ک گفتید رو نمشه بگی بگردم شاید از ارومیه پیداش کردم یکی از دوستان نی نی سایت سرم ضد ...

نه عزیزم دارو رو خوده دکتر می زنه به خال یا لکت دوبار دیگه باهات کاری نداره می ری تا ده دوازده روز بعد خالت می افته شما ارومیه باشی عیب نداره زنگ بزن وقت بگیر اومدی بهش بگو شهرستانی هستی دارو رو تو همون روز برات میزنه خیلی ها از شهرستان  میان پیشش 

سلام عزیزم خیلی ناراحت شدم بابت این موضوع... یه محلول بهت معرفی میکنم بگیر استفاده کن خیلی بهت کمک ...

سلام خانومی،فدااات عزیزم.راسش دیروز ب شوهرم رفتیم پیش دکتر سیامک بهنام ،گفت بعضی صورتا استعدادشون تو لک بیشتر از بقی صورتاس،حتی گف استرس و تاخیر قاعدگی هم لکاتو تشدید میکنه. ک متاسفانه هر دو،تو من زیاده.واسم ی ضد افتاب نوش با ی کرم خارجی ،گفت اگر بخای هماهنگ شو بیا لیزر،هزینه هرجلسش نزدیکای 200هسش،ماهی یبار،نمدونم چ کار کنم میترسم برم لیزر صورتم ازینی ک هس بدتر شه،حتی گف خال هاتو هم اگ بخا برمیدارم اما هیچ تضمینی نی شاید از ی قسمت دیگ صورتت در بیاد....مووووودندم

نه عزیزم دارو رو خوده دکتر می زنه به خال یا لکت دوبار دیگه باهات کاری نداره می ری تا ده دوازده روز ب ...

کاش شرایط کاری شوهرم جوری بود میتونس بیاره....