2777
2789
عنوان

دیروز داداشم ب شوهرم گف

| مشاهده متن کامل بحث + 6893 بازدید | 123 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ارایشگر هستم . یخانمی یبار، اومدبه ارایشگاهم خیلی زیبا بود بایه بچه شاید چهارماهه بعد موهاشا رنگ کردم رفتیم سرشا بشورم اب ریخت بصورتش . انگاری یه لایه از صورتش ریخت محبور شد کل صورتشا بشوره بنده خدا یه جای یرنگ تو صورتش نبود میگفت من پنکگ سنگی میزنم از اون قرمزا بودها . قدیمیا . گفت پنج ساله ازدواج کردم نزاشتم شوهرم بفهمه اینقدر لک داذم و برای من جای خیلی تعجب بود . میگفت شوهرم فقط رو پوست صورت حساسه . و منم بدترین نوع پوستا دارم. پراز لک و جای جوش و ککمک . البته نمیدونم خداییش پوسته خوبی داشت میگفت دهساله یه ثانیه هم بدونه کرم پودرو پنکگ سنگی نبودم .. حالا شماهم برا موقعی ک میزی مهمونی یا درماکول  بزن یا همین پنکگا ک با پد خیس میزنن . که کسی فوضولیتا نکنه

من کل اعتماد بنفسم از دس دادم،مخصوصا ک شوهرم ب خوشگلی خیلی حساسه

عزیزم با آرایش بپوشونش راحتتر از این؟ اگع اینقد رو اعتماد بنفست اثر میذاره و شوهرت رو خوشگلی حساسه همیشه آرایش داشته باش و کاورش کن

باید میگفتی باز خوبه من ی عقل و شعوری دارم خدا به داد اونی برسه که با تو زندگی میکنه 

هیچی نگفتم فقط بغض داشت گلومو میترکوند،بدش اومد از دلم در بیاره،اما شیشه ای ک شکس دیگ شکس

الهامم(می تونید الی صدام کنید)

برادرتون بچگی کرده

همسرتونم شما رو دیده و پسندیده ... پس بنظرش شما خوشگل هستین .

اعتماد بنفستون از هرچیز دیگه ای مهم تره. 

زن با اعتماد بنفس زیباتره.

سعی کنین افکارتونو از اینکه اینا چیه و پوستم اینطور شد و اونطور شد خلاص کنید. 

خمر دنیا با خمار و گل به خار آمیختست ... نوش می‌خواهی هلا! گر پای داری نیش را

اگه  زن داره خودتم یه تیکه به زنش بنداز

الان زن اون نشسته یه گوشه ماستشو میخوره ، چکار اون دارید ؟ 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم .                                                                                       چگوارا
عزیزم ب حرف کسی خودتوزجرنده تمام ادما یه عیبایی دارن بی عیب فقط خداست.اعتمادبنفستوازدست نده ب همسرت ...

شوهرم خیلی حساسه،و برادرم بدترین کار رو بام کرد،گف عصر نوبت بگیر با هم بریم دکتر.ارومیه ایم و بیشتر دکترا رو رفتم

الهامم(می تونید الی صدام کنید)

زیبایی یه چیز نسبیه در نظر هرکسی متفاوته.شوهر تون شما را پسندیده و در نظرش زیبا وجذاب هستین به بقیه هم ربطی نداره .یکمی رو اعتماد بنفست کار کن و دکتر برو ازمایش بده.مشکلات کبدی خیلی تو رنگ پوست اثرمیزاره