2777
2789

بیماری افسردگی و روحی 

به محض تاریک شدن هوا ، حالم بد میشد

شبا اصلا نمی تونستم بخوابم ، تا صبح بدنم میلرزید ، از تاریکی اتاق وحشت داشتم ، تا خود صبح تشنج داشتم و میلرزیدم

خداروشکر خوب شدم، ولی دوران بدی رو پشت سر گذاشتم

پدرمو از بیمارستان اوردم خونه خودم چون مامانم ارتروز داره تا ۴۰ روز باید بمونه خونم منم وسواس دارم پدرمم رعایت نمیکنه دارم جون میدم ارزوی مرگ خودمو دارم 😭

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این میتونه بهترین اتفاق هم باشه یه تازه عروس داماد که زندگیشونو با ماشین شما شروع کنن ثوابش از مشه ...

عزیزم داماد نبود که یکی از فامیلای عروس بود ککککککه ماشین نداش

اگه حرف وزن نداره ـپس چه جوری کمر آدم را میشکونه؟   

مامانم نمیزاره برم دنبال علاقم

دوسال پشت کنکور و هیچی درس نخوندن

تنهایی با اینکه متنفرم از متاهلی میترسم ولی تنهایی بی پناه بودن داره نابودم میکنه 

و بزرگترین مشکلم الن مشکلات خانوادگیمونه مشکل داداشم ک مامانمو پیر کرد 

و....

🖤
به خدا اینم مشکل کمی نیست بهم قول داده بود منم برنامه ریخته بودم....از همه کارام عقب افتادم یه بحث د ...

چرا زمدگیو بکام خودت و شوهرت تلخ میکنی، به فال نیک بگیر، شاید یه حکمتی توش بوده که تو این زمان سفر نرید. 

شاد باش و رئوف از زندگی لذت ببر

خدای مهربونم شکرت
چرااا صبح سر صبح انرژی منفی میدین اه . بجای نق نق شاکررر باشین . دعا کنین منم عروس شم . نداشتن خاستگ ...

منم یه زمانی میگفتم برررررررررم خونه شوهر

حالا که رفتم موندم تو کار خودم

اگه حرف وزن نداره ـپس چه جوری کمر آدم را میشکونه؟   
ثواب داره عزیزم پدرته غریبه نیست

اره خیلییییی دوسش دارم جونمم میدم براش ولی این وسواس لعنتی باعث شده افسردگی بگیرم شوهرم دیشب میگه چرا دیگه نمیخندی 😞 خونمم یه اتاق داره بچه هام میخوابن شرایطم خیلی بده میدونم شوهرم صداش درمیاد 

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕
چرااا صبح سر صبح انرژی منفی میدین اه . بجای نق نق شاکررر باشین . دعا کنین منم عروس شم . نداشتن خاستگ ...

ان شاالله گلم