2777
2789
عنوان

شپشک برنجججججج

329 بازدید | 37 پست

خانوما برنجام شپشک زدا ولی الان کل خونه پخش شدن لعنتیا...اوک حشره کوچولو مشکیا...شکل مورچس... چیکار کنم؟برنجامو ببرم پهن کنم تو سایه و برگ گردو اینا بزارم....بعد خونمو چیکار کنم؟؟؟؟؟توروخدا هرکی اطلاع داره بگه چیکار کنم....تو فریزر برنج خراب میشه؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برنج بریز تو ابکش زیرش سینی بزار

که بید برنج و تخمش بیوفته پایین

اون ریزا که شبیه خاکه تخماشونه

خونه رو چند بار جارو برقی بکش

برنج جای خنک بزار جای تاریک نزار

تابستونه هر کاری کنی بید میزنه

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

عزیزم من همین الان درگیرش بودم 😥😥 قطعا برنجت ایرانیه!!! پارسالم مشکل داشتم هرکی یه راه داد از سیر و نمک ریختن و پهن کردن تو سایه!! آخرش یکی از دوستای نی نی سایتی که خدا خیرش بده گفت یکم برنج هندی بگیر قاطیش کن منم یه گونی هندی رو با ایرانی قاطی کردم کلا ریشه کن شد. الانم همین کارو کردم اگه با مخلوط شدن برنج هندی مشکلی نداری همین کارو بکن بهش شک نکن

زندگی را باید قدر بدانیم....... مبادا که ز دستان زمان کوچ کند 😍🤗

برا منم زده بود ریختم تو آبکش زیرشم ملافه انداختم هی تکون دادم شپشکاش ریخت بینشم یه عالمه نمک بریز من ریختم تو دبه اما میگن بریزی تو این بطری نوشابه ها اصلا خراب نمیشه جونورم نمیزنه

من شیعم،حیدر آقامه  
قرص برنج استفاده کن

واای نه تو رو خدا. خیلی خطرناکه. یه بار اشتباهی میره توی غذا، کشنده است. دختردایی من چند روز پیش با قرص برنج خودکشی کرد. کاش فقط مرده بود، زجرکش شد تا جون داد... 

برنجت زیاده؟؟؟

تقریبا...فک کنم ۳. ۴ تا کیسه ده کیلویی....قبلا هم شپش زده بود ادک کردم و گردو گذاشتم اکی شد...الان کل انباری و کل خونم پر شدن‌....خونه رو نمیدونم چیکار کنم