2777
2789
عنوان

شپشک برنجججججج

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 37 پست

من امسال سی کیلو برنجم اینجور شد تو کل خونه پخش شد اول کل خونه رو پیف پاف بزن بعدم یه جارو برقی حسابی بزن برنجامم بردم رو پشت بوم تو آفتاب داغ پهن کردم خودمم نشستم پیشش از ترسم که زیاد نمونه تو آفتاب خورد بشه بیشترش با آفتاب مردن آوردم تو سایه تمام برنجمو الک کردم با سبد ریز که برنج ازش رد نشه بعدم کلشو با نمک قاطی کردم تو دبه بزرگا ریختم تو اتاق جلو کولر گزاشتم تا دوباره نزنه

ای حال نا معلوم آروم باش آروم

منم این مشکلو داشتم

برنجام هم زیاد بود

همسرم هم رفته بود تو فاز نخوردن برنج

متاسفانه دوتا گونی رو تو تراس پهن کردم

آعتاب بهشون خورده موقع پخت خوب در نمیاد

ولی آخر سر همشو الک کردم

شپش هارو جدا کردم

پر کردم تو شیشه نوشابه ها

خونه هم چندبار جارو بکش

نهایت کامن بخر بزن خونه ات 

اگه دوست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره حتما همین کاری که گفتی رو انجام بده ولی حتما توی سایه یه جارو وتی بکش قرص برنج اگه میتونی بزار ...

از صب دوبار جارو کشیدم تا میام بشینم میبینم کثافطا باز پیداشون شد😭😭😭😭😭😭

من یکی دوتا شپشک دیدم تو برنجام در جا ریختمشون تو کیپ زیپا و گذاشتمشون تو فریز یخ زدن مردن دیگه خبری ازشون نشد بیرون نگه میداشتم صددرصد بیشتر میشدن چون قبلا تجربه شو داشتم

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
واای نه تو رو خدا. خیلی خطرناکه. یه بار اشتباهی میره توی غذا، کشنده است. دختردایی من چند روز پیش با ...

خوب شما مگه تو خونه تون چاقو و وایتکس و مواد خطرناک دیگه ندارید قرص برنج از اسمش پیداس برا نگهداری برنجه آدم هرچیزی جلو دستش اومد ک نباید بخوره

خوب شما مگه تو خونه تون چاقو و وایتکس و مواد خطرناک دیگه ندارید قرص برنج از اسمش پیداس برا نگهداری ب ...

بحث اشتباه یا بچه است. وگرنه که هیچ ادم عاقلی این کارو نمیکنه. البته من خودمم تا همین چند روز پیش نمیدونستم که حتی استشمامشم باعث مرگ میشه. خیلی خطرناکه

توی فریزر برنج خورد نمیشه موقع پخت؟

نه یه هفته بعد درشون آوردم تو همون کیپ زیپا گذاشتم تو سطل برنج دیگه نریختم تو سطل هر وقت میخواستم بپزم کیپ زیپارو باز میکردم و برمیداشتم دوباره میبستم اتفاقی هم نیافتاد از اون به بعدم برنج میخریم نمیریزم تو سطل درجا میریرم تو کیسه زیپیا و میبندم چیزیشون نمیشه 

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶