2777
2789
عنوان

شپشک برنجججججج

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 37 پست
خدا میدووه. بی عقلی کرد. همه چی تموم بود. همه دیوانه شدن که آخه این ادم چرا اینکارو با خودش کرد. فقط ...

عزیززززممم.....ای کوش کسی بود کمکش میکرد میرفت پیش روانشناس مشکلش حل میشد....بهر حال خدا رحمتش کنه

خوب شما مگه تو خونه تون چاقو و وایتکس و مواد خطرناک دیگه ندارید قرص برنج از اسمش پیداس برا نگهداری ب ...

نه عزیزم این یه نوع سم کشنده هست استفاده از ان توی تمام دنیا ممنوع هست بجز ایران. سازمان غذا و داروی امریکا اونو ممنوع کرده و قاچاق هست اما متاسفانه توی ایران همه جا راحت گیر میاد من دو سه هفته پیش بیمارستان بودم یه زن با شوهرش دعواش شده بود خورده بود زجر کش شد تا مرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا با کیسه بزارم تو فریز برنجم خراب نمیشه؟؟

اگه منظورت کیسه ی برنجه نمیدونم! ولی من کیسه زیپیا ریخته بودم هم بوی فریز رو نگیره هم درآوردنی نم نشه

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
برنجاتا بریز تو قوطی نوشابه.درش رو محکم ببند.هوا بهشون نمیرسه میمیرن به حول و قوه الهی

برنجی ک کرم و حشره داره بدون اینکه پاک کنیم بریزیم داخل این بطری  آب یا نوشابه آیا این موجودات از بین میرن؟