2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کجایی

بگم شناسایی میشم یه اداره‌ی بدون ارباب رجوع و همکاران اکثرا سابقه ۲۰ سال به بالا که تو این سال‌ها راکد موندن نه پیشرفتی داشتن نه جا‌به‌جایی همشون تبدیل شدن به سم خالص پر از عقده

بگم شناسایی میشم یه اداره‌ی بدون ارباب رجوع و همکاران اکثرا سابقه ۲۰ سال به بالا که تو این سال‌ها را ...

ای بابا کجاست ک ارباب رجوع نداره 

ببین خدارو شکر کن ک حداقل ارباب رجوع نداری 

تایپیک ها مربوط به یه نفر نیست.

ای بابا کجاست ک ارباب رجوع نداره ببین خدارو شکر کن ک حداقل ارباب رجوع نداری

منم اول که استخدام شدم گفتم چه اداره‌ای ساکت و بی‌صدا بعد دیدم اینجا هیچ‌کس تو اداره‌ی ما کار نداره هر کس کارش در روز نهایت ۱ ساعت باشه اونم به ندرت سایر مواقع همه بیکارن و متاسفانه فقط تو کار همدیگه سرک میکشن من کم سابقه‌ترینم به قدری تو این ۴ سال زوم کردن روم باورت میشه به نحوه‌ی راه رفتنم گیر دادن که چرا سرتو میگیری بالا سینه ‌تو میدی جلو 😂 یکم دیگه گیر دادن چرا کفش پاشنه بلند میپوشی... تو کارم حرف زدنم همه چیزم شروع کردن دخالت کردن و نظر دادن بعد دیدم همشون با هم از این داستان‌ها دارن سرشون تو کار همدیگه‌اس و اینجوری خودشونو سرگرم میکنن 

چون جای پیشرفت هم براشون نبوده مگر تک و توکی که پست بهتر گرفتن بقیه ۲۰ سال تو یه اتاق یه کار نصف و نیمه ثابت را انجام دادن همه فرسوده‌ان و خوب به شدت عقده‌ای شدن انگار حقشون ضایع شده تو این ۲۰ سال و حالا میخوان تلافیش را سر تازه‌ترها در بیارن

منم اول که استخدام شدم گفتم چه اداره‌ای ساکت و بی‌صدا بعد دیدم اینجا هیچ‌کس تو اداره‌ی ما کار نداره ...

وای وای چه بد 

حالا ک کسی نیست اینجا بگو کجا کار میکنی زود پاک کن

تایپیک ها مربوط به یه نفر نیست.