2777
2789
عنوان

خانومایه لحظه، سزارین یا طبیعی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 100 پست
اره منم خون میبینم دستوپام بیحس میشه،دستخودمم نیس

وای منم من کلا غش میکنم خودم بیهوش میشم ولی تو سز همون بیهوشی رو انتخاب میکنم خداکنه به خوبی زایمان کنم و شماهم همینطور عزیز

پسرم مامانت چشم به راهته            زود و سالم بیا بغلم😍😍😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره عزیزم منم خداروشکر خیلی کم چاق شدم،  اصلا ترک نداره هیچ جام عالی بود، من بچم هفته 37 بدنیا ...

خداروشکرکه سالم دنیااومدمنم٣٧زایمان کردم چون انقباض داشتم اماکلاطبیعی عصاب میخادکه من نداشتم دوس داشتم بخابم ووقتی بیدارمیشم بچموببینم بدون جیغ ودادوزور😊

وای منم من کلا غش میکنم خودم بیهوش میشم ولی تو سز همون بیهوشی رو انتخاب میکنم خداکنه به خوبی زایمان ...

من تصمیم رو بیهوشی بود ولی تو اتاق عمل گفتن شرایط بیهوشی نداری و اسپاینال شدم واقعاااااا عالی بود. قرار نیست که خون ببینی . یه پرده جلوت میکشن هیچ چیز نمی فهمی من هر نوع عملی بخوام بکنم میگم بی حسم کنن😁

💕 دنیام دخترمه 💕

عزیزم درست نیست که بخوام سزارینو از چشمت بندازم .ولی آنقدر من اذیت شدم که به نظرم طبیعی خیلی بهتره نهایتش میری یه جراحی زیبایی میکنی ولی دردسرای بعدش و نمیکشی. تو اتاق عمل ب یهوشیا موضعی شده که اگر آدم ترسویی باشی ممکنه مثل من وقتی در جریان اومد عملت قرار بگیری هول کنی .بعدش بعد از تزریق چرک خشک کن تا 10 روز شیرت نمیاد با شکم پاره تا 20 روز بچه داری خیلی سخته و راه نمیتونی بری احتمال ابتلا به افسردگیت خیلی بالا میره و خیلی مشکلات دیگه که گفتنش جایی نیست.ولی خوب طبیعی هم میتونه مشکلات خودشو داشته باشه.به نظرم توکلتو بده به خدا  ...و زیاد کنجکاوی نکن چون هر چی در جریانش قرار میگیری بدتره

من تصمیم رو بیهوشی بود ولی تو اتاق عمل گفتن شرایط بیهوشی نداری و اسپاینال شدم واقعاااااا عالی بود. ق ...

😢😢😢😢بازم شدیدا میترسم حالا ببینم چی میشه خداکنه فقط راحت زایمان کنم و بچم سالم باشه دیگه هیچی نمیخوام

یعمی وقتی آمپول زدن دردی حس نکردی؟

عزيزم من دكتر بيهوشي وقتي داشت سوزن رو ميزد بهم ميگفت

مثلا اول گفت من الان دارم سوزن رو ميزنم.... الان دارم مايع رو تخليه ميكنم

عجيب اين بود با اينكه بهم ميگفت من هيچي متوجه نميشدم

واقعا سزارين با بي حسي و پمپ درد واسه من عالي و بدون درد بود

واسه منم دعاکن  عزیزم

چشم فدات حتما انشالله هرچی خیره پیش بیاد

عزیزم ببخشید ی سوال، شما ناخواسته باردار شدید،

برام قابل هضم نیس آخه مگه میشه ناخواسته کاری کرد 

من مامان یک عدد عشق ناز هستم
عزيزم من دكتر بيهوشي وقتي داشت سوزن رو ميزد بهم ميگفت مثلا اول گفت من الان دارم سوزن رو ميزنم.... ا ...

وای خوشبحالت عزیزم خداکنه منم زایمان اینطور راحتی داشته باشم

چشم فدات حتما انشالله هرچی خیره پیش بیاد عزیزم ببخشید ی سوال، شما ناخواسته باردار شدید، برام قابل ...

اره واقعاناخواسته باردارشدم،بااینکه جلوگیری داشتم،حتی دوباری که شک کردم تو یه هفته دوبار قرص اورژانسی مصرف کردم،

الهی؛ گر طُ همراهم نباشی، وایِ من♡
چشم فدات حتما انشالله هرچی خیره پیش بیاد عزیزم ببخشید ی سوال، شما ناخواسته باردار شدید، برام قابل ...

مرسی عزیزم،انشالله همه بسلامتی زایمان کنن،امین

الهی؛ گر طُ همراهم نباشی، وایِ من♡
اره واقعاناخواسته باردارشدم،بااینکه جلوگیری داشتم،حتی دوباری که شک کردم تو یه هفته دوبار قرص اورژانس ...

واااای چه جالب خواست خدا

نینی دخمل یا پسمل

من مامان یک عدد عشق ناز هستم