من نمیدونم سزارین کنم یا طبیعی،البته از هردوشونم میترسم،میخاستم بدونم این درسته که میگن با زایمان طبیعی زیبایی اندام تناسلی تو از دست میدی و واژینال گشادتر میشه حتی بااینکه بخیه میزنن امابه مرور گشاد میشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وای منم من کلا غش میکنم خودم بیهوش میشم ولی تو سز همون بیهوشی رو انتخاب میکنم خداکنه به خوبی زایمان ...
من تصمیم رو بیهوشی بود ولی تو اتاق عمل گفتن شرایط بیهوشی نداری و اسپاینال شدم واقعاااااا عالی بود. قرار نیست که خون ببینی . یه پرده جلوت میکشن هیچ چیز نمی فهمی من هر نوع عملی بخوام بکنم میگم بی حسم کنن😁
عزیزم درست نیست که بخوام سزارینو از چشمت بندازم .ولی آنقدر من اذیت شدم که به نظرم طبیعی خیلی بهتره نهایتش میری یه جراحی زیبایی میکنی ولی دردسرای بعدش و نمیکشی. تو اتاق عمل ب یهوشیا موضعی شده که اگر آدم ترسویی باشی ممکنه مثل من وقتی در جریان اومد عملت قرار بگیری هول کنی .بعدش بعد از تزریق چرک خشک کن تا 10 روز شیرت نمیاد با شکم پاره تا 20 روز بچه داری خیلی سخته و راه نمیتونی بری احتمال ابتلا به افسردگیت خیلی بالا میره و خیلی مشکلات دیگه که گفتنش جایی نیست.ولی خوب طبیعی هم میتونه مشکلات خودشو داشته باشه.به نظرم توکلتو بده به خدا ...و زیاد کنجکاوی نکن چون هر چی در جریانش قرار میگیری بدتره