2777
2789
عنوان

خانومایه لحظه، سزارین یا طبیعی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 100 پست
واااای چه جالب خواست خدا نینی دخمل یا پسمل

پسره عزیزم،اوایل باورم نمیشدحاملم تاچندهفته ت شوک بودم اخه تازه عروسی گرفته بودیم بعد دوهفته نگومن حامله شدم،من وقتی دوازده هفتش بود متوجه شدم،ولی الان خیلی منتظرم که کی دی ماه بیاد

الهی؛ گر طُ همراهم نباشی، وایِ من♡
پسره عزیزم،اوایل باورم نمیشدحاملم تاچندهفته ت شوک بودم اخه تازه عروسی گرفته بودیم بعد دوهفته نگومن ح ...

ای جونم خدا حفظش کنه من دوس دارم دومی رو ناخواسته باردار شم و ی داداش برا دخترم بیارم، ناخواسته خیلی کیفش بیشتره و بدون استرس باردار شدی و رفته رااااحت

من مامان یک عدد عشق ناز هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جونم خدا حفظش کنه من دوس دارم دومی رو ناخواسته باردار شم و ی داداش برا دخترم بیارم، ناخواسته خیلی ...

فدات مرسی،اره واقعاناخواسته یه حال دیگ داره انشالله شماهم ناخواسته بارداربشی،یه داداشی سالم بیاری واسه کوچولوت،

الهی؛ گر طُ همراهم نباشی، وایِ من♡
با بیهوشی بودی یا بی حسی اصلا کدومش بهتره و اختیاری هست که خودم امتحان کنم ؟؟؟

با بيهوشي كامل. من بيمارستان لاله تهران عمل كردم اختياري بود. خودم چون از بيحسي ميترسيدم بيهوشي انتخاب كردم

عشقم ديانا دختر نازم😍😍 كاربر قديمي شيرين_بانو٢٦ هستم
با بيهوشي كامل. من بيمارستان لاله تهران عمل كردم اختياري بود. خودم چون از بيحسي ميترسيدم بيهوشي انتخ ...

عزیزم بیهوشی چطور بود آمپول زدن دردداشت آمپولش؟

پسرم مامانت چشم به راهته            زود و سالم بیا بغلم😍😍😍😍😍
من بیشتر واسم همونکه میگن واژینال حالت طبیعیضو از دست میده و گشادمیشه مهمه، میخاستم ببینم درسته یا ن ...

اره تا حدودی ولی نه برای همه تازه سن که میره بالا بعد چند تا زایمان بی اختیاری ادرار و اینا رو هم داره

عزیزم بیهوشی چطور بود آمپول زدن دردداشت آمپولش؟

نه عزيزم. قبلش آنژيو زده بودن ك درد اونو خودتون در جريانيد چطوريه😄بعد داروي بيهوشيو توي اون تزريق كردن داخل اتاق عمل. فقط ماسك ك ميذارن ي لحظه احساس خفگي ب ادم دست ميده و بعدش هيچي متوجه نميشي

عشقم ديانا دختر نازم😍😍 كاربر قديمي شيرين_بانو٢٦ هستم