من نمیدونم سزارین کنم یا طبیعی،البته از هردوشونم میترسم،میخاستم بدونم این درسته که میگن با زایمان طبیعی زیبایی اندام تناسلی تو از دست میدی و واژینال گشادتر میشه حتی بااینکه بخیه میزنن امابه مرور گشاد میشه
پسره عزیزم،اوایل باورم نمیشدحاملم تاچندهفته ت شوک بودم اخه تازه عروسی گرفته بودیم بعد دوهفته نگومن حامله شدم،من وقتی دوازده هفتش بود متوجه شدم،ولی الان خیلی منتظرم که کی دی ماه بیاد
پسره عزیزم،اوایل باورم نمیشدحاملم تاچندهفته ت شوک بودم اخه تازه عروسی گرفته بودیم بعد دوهفته نگومن ح ...
ای جونم خدا حفظش کنه من دوس دارم دومی رو ناخواسته باردار شم و ی داداش برا دخترم بیارم، ناخواسته خیلی کیفش بیشتره و بدون استرس باردار شدی و رفته رااااحت
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه عزيزم. قبلش آنژيو زده بودن ك درد اونو خودتون در جريانيد چطوريه😄بعد داروي بيهوشيو توي اون تزريق كردن داخل اتاق عمل. فقط ماسك ك ميذارن ي لحظه احساس خفگي ب ادم دست ميده و بعدش هيچي متوجه نميشي