2777
2789
عنوان

حاضرم همه دارایی و طلامو بدم که دیگه بو ندم

| مشاهده متن کامل بحث + 9068 بازدید | 333 پست
ببین گلم کل تاپیک رو خوندم فهمیدم که خیلی این مشکل داره اذیتت میکنه ولی جدا از اون خودت هم خیلی حساس ...

دآری اشتباه میکنی عزیزم درسته داری دلداریش میدی ولی هیچ مردی بوی بد خانمش رو نمیتونه تحمل کنه کم کم ازش زده میشه اسی باید دنبال درمان باشه بخاطر روحیه خودش اول بعد دیگران

منم بوی عرق میدم با اینکه دائم حمومم گاهی از حموم میام باز زیر بغلم بو میده تو تابستون زینک میزنم فقیط میتونم یبار یه لباس

بپوشم از بیرون اومدم باید عوض کنم

گاهی اوقات بو رو لباس میشینه اونا و دیگه نپوش ممکنه بشوری تمیز باشه ولی دیگه بو روش نشسته با اولین رطوبت بدنت بوش در میاد تیشرتهای نخ پنبه جنس خوب بخر برا بیرون همیشه نو بپوش همش جدید بخر استفاده شده ها رو تو خونه بپوش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی با کرم شهد عسل اصن عرق نمیکنی؟

بلع

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
۱۹ امخیلی کلافه ام حاضرم هزینه کنمولی وقت و حوصله مرتب ورزش کردن و رو ندارممثلا حاضرم هزینه کنم عذد ...

سلام عزیزم 

کدوم شهری ؟

من خودم سرکه سیب خانگی درست میکنم اگه همشهری بودیم برات میفرستم 

برای مادران عزیز که موقع مهمونی و عروسی  دغدغه  موی کودکشون رو  نداشته باشن 😍😍😍😍حتی مامانایی که دلبندتان موی کوتاه یا کم پشت داره و حتی خود ماماناhttps://rubika.ir/shinionkodak

دآری اشتباه میکنی عزیزم درسته داری دلداریش میدی ولی هیچ مردی بوی بد خانمش رو نمیتونه تحمل کنه کم کم ...

هیچکس نمی‌تونه تحمل کنه.  خودمون هم اگه بدنمون بو بده تحمل نمی‌کنیم،  چه برسه همسر و دیگران. 

بخدا الان اشک تو چشام جمع شدهپودر زاج میزنم خیلی ام خوبه منتهی ۴ ۵ ساعت،مگه میشه وقتی بیرونم هی بیام ...

عزیزم منم دوران شیردهی وبعدش خیلی اذیت شدم اتفاقی متوجه شدم نوره سنتی زرد زرنیخ دار باعث ازبین رفتن میکروبها وبوی زیر بغل میشه اگر هر هفته یا ده روز یه بار بزنی واقعا نظافت میکنه پوست بدنو این تجربه من بود حتی تو احادیث هم هست

عزیزم من باردار بودم همینطور شدم بوی خیلی ب دی میدادم و به اندازه ای زیاد بود این بود که خودم ویارم به خاطر بوی تن خودم بود تا رفتم عطاری گف سرکه انگبین طبیعی بگیر و با آب نصف  نصف تو لیوان بریز بخور سر4 روز حتی عرق هم نمیکردم سرکه سیب هم تاثیر زیادی داره ولی چون باردار بودم نخورد شما امتحان کن 

ی دکتری داروسازی میگفت برای بو زیر بغل صابون آنتی باکتریال از داروخونه بگیرین تاثیرش عالیه و فقط زیر بغلش باهاش بشورید 

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است...💔

با توجه به تاپیکات که گفتی مذهبی هستی و اینکه میگی میری بیرون میای خیلی عرق میکنی و بدنت بو میگیره، اگه چادری هستی، بهت پیشنهاد میکنم یه مدت حجاب کامل و گشاد بدون چادر داشته باش، متاسفانه چادرا همشون تو جنسشون پلاستیک دارن، باعث گرمای زیاد و بوی عرق میشن. البته خیلیا که گرمایی نیستن و مشکل عرق مداوم رو ندارن تو استفاده ازش مشکلی ندارن