2777
2789

تو اینستا بایه پسر۴۰ساله دوست شده خودش ۱۶سالشه پسره بهش گفته برات آیفون میخرم هرچی بخوای میخرم برده بودش بیرون گفته میخوای بفرستمت یجا که راحت شی دختره گفته کجا گفته میفرستمت دبی امشبم بمون پیشه من دختره به هوایه دستشویی پیاده میشه فرار میکنه بهش تجاوزم کرده یارو

میگم اگه میبرد چشم و کلیشو درمیاورد چی

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجاوز کردخ بعد دختره همچنان ریلکس فیلم بازی کرده؟

۱۶ساله هم هست

استغفرلا

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

یکی نیست بگه اصلا چرا توئه 16ساله با یه همچین خرپیره‌ای رفتی بیرون...مجازی بد نیست آدم باید درست باشه...اگر میبردن دور از جون چشم و کلیه در می‌آوردن که راحت میشد...اگر میبردن واسه برده شدنو تجاوزهای ریز و درشت یه عمری رو توی درد و عذاب زندگی میکرد....

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  
تجاوز کردخ بعد دختره همچنان ریلکس فیلم بازی کرده؟

اگه فیلم بازی نمیکرد که ولش نمیگرد

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

تجاوزکرده شکایتی چیزی نمیخوادکنه؟خونش برده بوده ک تجاوزکرده؟

بیابون

دختره احمق 

چقد هول که رفته با یه ۴۰ ساله دوست شده 

اینم نتیجه اش بشه برای خودش و بقیه درس عبرت 

این دخترا چطور نمی‌ترسند سوار ماشین پسرا میشن اگر تربیت درست میشد نه سوار ماشینش میشد نه بهش تجاوز میشد 

هر چند که بعضیاشون هولن و دوست دارن  وبراشون حدومرزی نیست 

معلومه ۴۰ ساله هرزه و کثیفه که اومده سراغت یا اینکه این داستانا 

حالا تو چطور متوجه شدی داستانش رو؟