2777
2789
عنوان

خانومایه لحظه، سزارین یا طبیعی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 100 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره میپرسن،متخصص بیهوشی گفت نظر من بیهوشی بهتره عوارضش کمتره ولی من دوست داشتم ببینم اون لحظه رو بیح ...

بیهوشی چطوره اونم دردش کمه دیگه آره آخه من از خونو اینجور چیزا حالم بد میشه غش میکنم باید بیهوشی انتخاب کنم 

پسرم مامانت چشم به راهته            زود و سالم بیا بغلم😍😍😍😍😍
نه  مال من یه آقایی اومد تو اتاق عمل دکترم گفت دکتر بیهوشیه بعد دکتره گفت بشین و دستات بزار ر ...

وای چه خوب😍😍داره استرسم کم میشه مرسی گلم

بیهوشی چطوره اونم دردش کمه دیگه آره آخه من از خونو اینجور چیزا حالم بد میشه غش میکنم باید بیهوشی انت ...

آره جاریم بیهوشیو انتخاب کرد اونم راضی بود اونکه که دیگه آمپولم نمیزنن،فقط خون کجا بود ببینی اصلا تو اتاق عمل خون نمیبینی که 

چقدکامنتت زیباس عالی گفتی افرین ترجیح میدی واژن پاره شه یاشکم منم شکموترجیح دادم ازطبیعی وحشت دارم خ ...

آره عزیزم منم خداروشکر خیلی کم چاق شدم،  اصلا ترک نداره هیچ جام عالی بود، من بچم هفته 37 بدنیا اومد کیسه آبم پاره شد و خیلی یهویی شد گفتن شرایط طبیعی داری چند ساعتی هم درد کشیدم اما نیومد آخرم نوار قلبش ضعیف شد و منو بردن سزارین اورژانسی،و خداروشکر راضی ام، نمیتونستم تصمیم بگیرم انقد دودل بودم ولی سر نمازام همش میگفتم خدایا صلاحمو پیش بیار،  ازش ممنونم

من مامان یک عدد عشق ناز هستم
آره جاریم بیهوشیو انتخاب کرد اونم راضی بود اونکه که دیگه آمپولم نمیزنن،فقط خون کجا بود ببینی اصلا تو ...

بازم میترسم🤣🤣🤣کلی استرس دارم حالا انشالله به خوشی زایمان کنم این استرسا تموم بشه ....واقعا حرف زدن باهات از استرسم کم کرد مرسی عزیزم😘😘😘

بیهوشی چطوره اونم دردش کمه دیگه آره آخه من از خونو اینجور چیزا حالم بد میشه غش میکنم باید بیهوشی انت ...

اره منم خون میبینم دستوپام بیحس میشه،دستخودمم نیس

الهی؛ گر طُ همراهم نباشی، وایِ من♡
من البته هنوز به دکترم نگفتم که قراره سزارین بشم،اما میگن واسه سزارین سخت میگیرن الکی نمیزازن و دلبخ ...

باید نامه از یه دکتر دیگه داشته باشی‌ دکتر زنانت موافقت کنه نامه بستری بهت بده بعد بیمارستان هم مدارکت رو بررسی میکنه اون وقت پذیرش میکنن برای سزارین

💕 دنیام دخترمه 💕