2777
2789
عنوان

آقایون بگید لطفآ

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 66 پست
دقیقااااااااا احساس کنترلم ازم گرفته شده با اینکه اهل پرسش یا حساب کتاب نیس اما فقط ی زن می‌تونه درک ...

میفهمم چی میگی عزیزم

مسئله کار کردن برای زن فقط پول درآوردن نیست اون عزت نفس و احساس ارزشمندیه که بدست میاره

سر همین میگم با یه مشاور خوب صحبت کن باید بتونی ازین مانع گذر کنی وگرنه تاثیر خیلی بدی روی زندگیتون میزاره

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوه هیچی پس😐یه حالت مقتدر دارعسلطه گر فکر کنم

خیلی غده خیلی مخصوصا روی چیزایی ک قبلا صحبت شده یعنی تموم شدست براش 

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
میفهمم چی میگی عزیزممسئله کار کردن برای زن فقط پول درآوردن نیست اون عزت نفس و احساس ارزشمندیه که بدس ...

اره باید حرف بزنم چون احساس میکنم دارم کم میارم دیگه

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
خیلی غده خیلی مخصوصا روی چیزایی ک قبلا صحبت شده یعنی تموم شدست براش

بله قبلا فرموده بودین

سخته میفهمم 

ولی بازم میگم آرامشتونو بهم نزنید سر این موضوع کار کردن.

اول خودتون مهمتر از همه کسی هستید.

یجوری باید کنار بیایید وقتی راهی ندارع

@__mahyar

بله قبلا فرموده بودینسخته میفهمم ولی بازم میگم آرامشتونو بهم نزنید سر این موضوع کار کردن.اول خودتون ...

ن راه پس مونده ن راه پیش

الکی دست و پا میزنم میدونم اینو

سر مسائل دیگه هم همینطورن؟؟؟

نه اصلا اتفاقا خیلی جاها راه میاد حتی از خود گذشتگی میکنه

مگر اینکه سر ی چیزی ب توافق رسیده باشیم اون دیگ غیر قابل برگشته البته رو این موضوع از اول بد قلق بود 

منم راستش اون موقع برام مهم نبود 

جدیدا دارم اذیت میشم

نه اصلا اتفاقا خیلی جاها راه میاد حتی از خود گذشتگی میکنهمگر اینکه سر ی چیزی ب توافق رسیده باشیم اون ...

متوجه شدم

اگه حالا واقعا میشه مطرحش کنید موضوع کارو اینکارو بکنید.

اگه نه میدونید بد میشه ولش کنید

ما آدما گاهی تو یه شرایطی قرار میگیریم که واقعا توش اذیت میشیم و خواست قلبیمونم نیست ولی مجبوریم بهش تن بدیم حالا به هزاران دلیل ...‌ مثلا یکیش طرف میخواد جدا بشه بخاطر بچش اینارو نمیکنه و هزارتا چیزو تحمل میکنه فقط برای بچش که آسایش اون بچه بهم نخوره

شما هم من فکر کنم اگه واقعا راهی نباشه دیگه مجبورید تحمل کنید

@__mahyar

متوجه شدماگه حالا واقعا میشه مطرحش کنید موضوع کارو اینکارو بکنید.اگه نه میدونید بد میشه ولش کنیدما آ ...

اره ظاهرا تهش اینه سرخورده بشم مثل الان و هربار بیام اینجا یکم غر بزنم برم 

اره ظاهرا تهش اینه سرخورده بشم مثل الان و هربار بیام اینجا یکم غر بزنم برم

نه خدانکنه ولی آرامشتون مهمتر از کاره 

در کل اولویت اول خودتون باشید 

هر چیزی و هر فکری هم که آرامشتونو بهم میزنه بریزیدش دوووور

@__mahyar

نه خدانکنه ولی آرامشتون مهمتر از کاره در کل اولویت اول خودتون باشید هر چیزی و هر فکری هم که آرامشتون ...

چی بگم 

سعی میکنم

ممنونم 

چی بگم سعی میکنمممنونم

خواهش میکنم

از من میشنوید بیخیال کار بشید چون خودتونم میدونید بیان کردنش کارو بدتر میکنه

من فکر میکردم با حرف زدن موضوع حل بشه ولی وقتی منطق نباشه گاهی دیگه نمیشه کاریش کرد

@__mahyar