2777
2789

نمیدونم کجا برم و چیکار کنم چاق بشم

هر چی سعی میکنم با غذا خوردن وزن اضافه کنم نمیشه

یه پاره پوست و استخوانم ... ۲۵ سالمه قدم بلنده ولی لاغرم

تو گذر زمان هم اصلا وزنم یه خرده هم تکون نمیخوره مگه اینکه لاغرتر بشم . بعضیا میگن پیلاتس خوبه عضله میاره بعضیا میگن تا میتونی غذا بخور در حد ترکیدن بعضیا میگن ازدواج کن بعدش چاق میشی حتما یا بعضیام میگن فلان دمنوش و کره بادوم زمینی شیره انگور و خرما و ارده و فلان بهمان ..استفاده کن

خلاصه هر کی یه چیزی میگه

ولی من دنبال راه عملی خوب و بدون بازگشت و نتیجه بخش حتمی هستم . دارم به ورزش و باشگاه ، تغذیه قوی تا حدی که بترکم ، فست فود ، دکتر تغذیه فکر میکنم فعلا بلاتکلیفم کمکم کنین از تجربیاتتون بگین . بقیه چجوری چاق میشن منم دوست دارم بشم

قد و وزنت چقدره؟؟؟

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تجربم اینکه بخاطر چاق شدن شوهر نکن..یکی از دلایل ازدواج من چاق شدن بود ولی موفقیت آمیز نبود😆😆

هیچ وقت گول ظاهر دیگران رو نخورید..ی نفر گول ظاهر منو خورد من الان دیگه گول ظاهر ندارم 😆😆

نه تو رو خدا با فست فود خودتو چاق نکن. برو باشگاه برگشتنی یه بشقاب ماکارونی یا سیب زمینی آب پز و موز و این جور چیزا بخور

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀

فقط میتونم بگم خووووووش به حالت عزیزم کاش چربیای من مال تو میشد اینقدر به خودم گشنگی میدم تودوماه ۶کیلوکم کردم اونم بارژیم و ورزش😕😕

برای سلامتی مادرم صلوات ❤مـادران پاکنـد، همچـون یـاسهاگـوهـرانـی ، بهتـر از المـاسهاقلبشان دشتی ز مهـر و عاطفهروحشان لبریز از، احسـاسـها.

خوبه که لاغری

ورزش کن که بدنت فرم بگیره

الکی غذاهای پرکالری بخوری و بشینی تو خونه فقط شکم و پهلو درمیاری

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊

عزیزم آزمایش تیروئید بده ممکنه پرکار باشه...شاید بعضی از آزمایشگاه ها با دفعه ی اول نشون ندن ولی اگه یه آزمایشگاه معتبر و معروف بری تیروئیدت مشخص میشه

اگه پرکار باشی این علائمو داری: تپش قلب مخصوصا شب ها و موقعی که کار سنگین میکنی، خستگی زود رس و ضعف، کج خلقی، عادت ماهانه ی نامنظم و...

بهاری که خزان شد...بهارِخزان(بخزان)