2777
2789
عنوان

کیا مثل من لاغرن بیان اینجا .... من کمبود وزن دارم چاق نمیشم ولی😫

| مشاهده متن کامل بحث + 1139 بازدید | 47 پست
ژنتیکی لاغری؟ مثلا خانوادت مامانت مجردیاش لاغر نبوده؟عمه هات چی؟

خب ژنتیک اره . مثلا بابام و داداشام لاغرن

مامانم و خواهرام بخوان راحت چاق میشن . کافیه بخوان اضافه کنن

من به بابام اینا رفتم فکر کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره الان بهم میگن حامله بشی چاق میشی..دقیقا میدونم ک مث شما میشم دیدم ک میگم😥سز بودین یا طبیعی؟فک م ...

طبیعی. فرقی نداره.متابولیسم بدنم بالاست کاری به این چیزا نداره

🌹هُوَ مَعَكُمْ أَیْنَ مَا كُنتُمْ🌹
تو میدونی چیا خوبه برم ؟ من اشنا نیستم با رشته های باشگاهی

معمولاً اونایی که میرن بدنسازی عضله هاشون بزرگتر میشه و خوش فرم .

من خودم‌شنا میرم با اینکه وزنم‌کمه ولی با سن و پاهام و بازوهام و کلاً بدنم خوش فرمه

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...
معمولاً اونایی که میرن بدنسازی عضله هاشون بزرگتر میشه و خوش فرم . من خودم‌شنا میرم با اینکه وزنم‌کم ...

جااااانم چه قدر خوبه هم ورزش میکنی هم تفریح هم هیکلتو میسازه

فعالیت روزمره ات چطوریه؟ مثلا سوخت و سازت زیاده ؟

چیا بیشتر تو روز میان وعده میخوری ؟

ببخشیدا سوالام اگه شخصیه مختاری ب جواب دادناش

خب ژنتیک اره . مثلا بابام و داداشام لاغرن مامانم و خواهرام بخوان راحت چاق میشن . کافیه بخوان اضافه ...

ژنتیک خیلی تاثیر داره و حالا که مشکلتون ژنتیکه باید بگم که منم ژنتیکی لاغر بودم قدمم بلنده ولی دو نوع رژیم گرفتم توی هرکدوم ۳ کیلو اضافه کردم جمعا ۶ کیلو بهتر شدم ولی هنوز لاغرم ...چاق شدن اراده ی قوی میخاد و اشتهای زیاد، من یه رژیم گرفتم تو یه ماه ۳ کیلو اضافه کردم چون هم ارادم قوی بود هم با شربت انار باریج اسانس اشتهام به صورت طبیعی بالا میرفت،شربتش گیاهی بود داخلش انار و عرق نعنا بود...رژیمم هم حرف نداشت چون دکترمو توی تلویزیون دیدمش و رفتم پیشش اگه خاستی برات میفرستم

بهاری که خزان شد...بهارِخزان(بخزان)
جااااانم چه قدر خوبه هم ورزش میکنی هم تفریح هم هیکلتو میسازه فعالیت روزمره ات چطوریه؟ مثلا سوخت و س ...

نه دیگه کل فعالیتم همون ۳ روز شنا در هفته ست. 

ولی متابولیسم بدنم بالاست ،هرچی میخورم‌چاق نمیشم . گفتم وزنم اضافه نمیشه فقط بدنم خوش فرمه.

خواهش میکنم عزیزدلم

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...
ژنتیک خیلی تاثیر داره و حالا که مشکلتون ژنتیکه باید بگم که منم ژنتیکی لاغر بودم قدمم بلنده ولی دو نو ...

شربت برای اشتها چه خووووب . ببین بقیه میگن اشتهات خوبه یا بعضیام میگن کم میخوری ولی اونا نمیدونن که در حد سیر شدن گاهی هم مرگ😜 غذا میخورم ولی اشتهام همینقده نمیشه بیش ازین .  حالا واقعا داری میگی اضافه کردی خ مشتاق شدم ۶ کیلو رو خواب ببینم من برسم ۶۰ازین رو به اون رو میشم لطف میکنی عزیزم بفرست

شربت برای اشتها چه خووووب . ببین بقیه میگن اشتهات خوبه یا بعضیام میگن کم میخوری ولی اونا نمیدونن که ...

باشه عزیزم مال دو سال پیشه فردا پیداش میکنم زیر همین پست برات با توضیحاتش میفرستم البته ۳ کیلو برای این رژیم بود ۳ کیلو برای چیز دیگه که اگه اینجا بگم ممکنه تبلیغ بشه ولی من راهی نبوده که نرفته باشم برای اضافه وزن...دیگه الان مثل یه دکتر تغذیه شدم خخ میفرستم فردا واست

بهاری که خزان شد...بهارِخزان(بخزان)