2777
2789
عنوان

نمیتونم صب زود بیدارشم دوس دارم ب شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1985 بازدید | 131 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شوهرم 7 باید بره سرکار خودش بیدار میشه صبحانه شو مبخوره میره ... یعنی تا شما بیدار نشید شوهرتون ه ...

شوهرمنم تواین۸ساله خودش پاشده وخورده ورفته سرکار اصلا سروصدا نمیکنه که ما بخوابیم

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
من شوهرم 7 باید بره سرکار خودش بیدار میشه صبحانه شو مبخوره میره ... یعنی تا شما بیدار نشید شوهرتون ه ...

شوهرا این دوره زمونه انقده گشااااااد هستن ک تا یه لقمه نون دستشون ندی زخم معده میگیرن ولی خودشون بلند نمیشن چیزی اماده کنن بخورن.. البته سوتفاهم نشه اینایی ک من گفتم راجب شوهرمه ولی واقعیت اینه . حالا سر این صبحونه خوردن بگم چ بلایی سر من اوردن این شوهر و مادرشوهر

به شوهرت بگو وقتی بیدار شد تو رو هم بیدار کنه دو روز بیدار کنه بعد خودت عادت میکنی بیدار میشی 

گفتم.دوتا صدا میزنه چشمم واشد میرع😂من کلن باید نیم ساعت تو رخت خواب بمونم سیستم عاملم بالابیاد وگرنه نمیتونم پاشم

🍃هرچی خُدا بخواد،خُدا که بد نمیخواد🍃
شوهرا این دوره زمونه انقده گشااااااد هستن ک تا یه لقمه نون دستشون ندی زخم معده میگیرن ولی خودشون بلن ...

مادرشوهر کم کاری کرده پسرشو مستقل بارنیاورده، تاماممممم 😑

به شما احترام می گذارم چون خودم محترم هستم 
شوهرا این دوره زمونه انقده گشااااااد هستن ک تا یه لقمه نون دستشون ندی زخم معده میگیرن ولی خودشون بلن ...

من پدرشوهرم دست به سیاه سفید نمیزنه . 6 صبح بیدار میشه مادرشوهرم باید براش سفره بندازه .... از گشادیش نیستا ، چون میگه وظیفه زنه ... میگه اگه انجام بدم زنم پر رو میشه😑اما شکرخدا شوهر من اینطوری نیس . البته بیشتر وقتا صبحانه نمیخوره چون اول صبح اشتها نداره لقمه میبره سرکار میخوره ولی کلا کاری نداره به من 

وای منم 10 و نیم بیدار شدم خواب بد هم دیدم 😨😨😨😨

چی دیدی؟من دیدم تو قبرستونمو دارم گریه میکنم حس بدی داشتم انگار مردها دارن نگام میکنن🤦🏻‍♀️

When  you  recieve at my LEVEL evaluat me before that  you  only take a sit and encourage me 👽
مادرشوهر کم کاری کرده پسرشو مستقل بارنیاورده، تاماممممم 😑

اره والا واقعا ک اینطوره .. من یه وقتایی به شوهرم میگم فک کن اصلا چیزی ب اسم زن وجود نداره خودت باید کارای خودتو بکنی یا مثلا گرسنه ات شد خودت باید غذا درست کنی اونوقت میگه میرم غذا حاظری میخورم کاری نداره ک ... کلا مادرشوهرمم اینطوره خونش مثل میدونه جنگ زده است و فقط وقتی میبینه مهمون میخاد بیاد سریع جمع میکنه میریزه توی اتاق و در اتاقو میبنده. موقع ناهار یا شامم وایمیسته قشنگ مثلا ظهرا ساعت 1 یا 2 بلند میشه واسه ناهار یچی درست میکنه

چی دیدی؟من دیدم تو قبرستونمو دارم گریه میکنم حس بدی داشتم انگار مردها دارن نگام میکنن🤦🏻‍♀️

من دیدم ک گریه میکنم خیلی ناراحتم بعد از یه جای سرسبز رد میشدم ک دیدم یه طناب اونجاست و اون طنابم سر دیگش به یه شیر خیلی گنده وچاق و چله وصله و همراه خواهرم بودم ک من توی خواب خیلی ترسیدم و بدو بدو فرار کردم شیر هم از خودش صدا میکرد ولی من فرار کردم و از توی یه سوراخ کوچولو رد شدم رفتم اونطرف دیوار ... حالا ک بیدار شدم غصه ی خواهرمو گرفتم میخام بخوابم ببینم بعدش چی میشه 😂😂😂