2777
2789
عنوان

نمیتونم صب زود بیدارشم دوس دارم ب شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1985 بازدید | 131 پست
همون ۳ نصفه شب که میخوای بخوابی سفره صبحونه بچین چایی هم تو فلاسک دم کن برو بخواب 

۱میخابم😁هنوز خونه ی خودمون نرفتیم پیش مامانم ایناییم.ولی ی واحد جدا میخابیم.براهمین نصفه شب نمیتونم هی برم بیام سخته☹

🍃هرچی خُدا بخواد،خُدا که بد نمیخواد🍃
حتما این کارو بکن، مخصوصا روزای تعطیل بگو بره صبح نون داغ بگیره، چایی دم کنه، صبحانه رو آماده کنه... ...

اهوووم.دیگ ی روز در هفته ک حق داریم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره منم از بس عاشقشم دلم نمیاد بیتوجه باشم به خوراکش  اما خب این کار لوس کردنه دیگه  مرد ...

😂😂😍مادرشونم هستیم

😂ن بچم.چون هنوز عروسی نگرفتیم خونمون جدا نیست پیش مامانم ایناییم.

خب ما تو عقد هم برنامه همین بود صبح اگه زودتر از من بیدار میشد ، خودش میرفت بیرون با مامانم اینا صبحانه میخورد ، بعد من بیدار میشدم 😁

مگه بارداری استارتر من ک ازوقتی باردارشدم تنبل شدم وهمش میخوابم

😂😂😂ن هنوز عروسی نگرفتیم.پیش مامانم ایناییم ولی ی واحد بغلیشون جدامیخابیم.براهمین حوصلم نمیگیره پاشم برم اونور صبحانه آماده کنم

خب ما تو عقد هم برنامه همین بود صبح اگه زودتر از من بیدار میشد ، خودش میرفت بیرون با مامانم اینا صبح ...

اخه مامانم اینا ۱۰بیدارمیشه😂😂بابام خودش ۸میخوره میره

8 که زود نیست تازه خودش بخوره مگه بچه اس

اخه بیچاره تا پاشه چایی بذاری و آماده کنه کارش دیر نیشه.بعدم ما با مامانم ایناییم هنوز عروسی نگرفتیم ک جداشیم.براهمین سختشه

اخه مامانم اینا ۱۰بیدارمیشه😂😂بابام خودش ۸میخوره میره

نه من مامانم بعد نماز صبح نمیخوابه 😐 کلا بعد فوت بابام هم همینجوره ... تازه تخم مرغ نیمرو میکرد میداد دومادش... کلی تحویل میگرفت شوهرمو 🤣 اگه من قرار بود صبحانه بدم نهایتا نون پنیر بود 

نه من مامانم بعد نماز صبح نمیخوابه 😐 کلا بعد فوت بابام هم همینجوره ... تازه تخم مرغ نیمرو میکرد مید ...

دم مادرخانوم گررررم😍

غصه نخور شوهر من سنگکی داره4 و نیم بیدارمیشه تا12 ک میاد گشنس منم خابم بیدارنمیشم😂

واااای😐😂اعتزاض نمیکنه؟