2777
2789
عنوان

نمیتونم صب زود بیدارشم دوس دارم ب شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1985 بازدید | 131 پست
همون ۳ نصفه شب که میخوای بخوابی سفره صبحونه بچین چایی هم تو فلاسک دم کن برو بخواب 

۱میخابم😁هنوز خونه ی خودمون نرفتیم پیش مامانم ایناییم.ولی ی واحد جدا میخابیم.براهمین نصفه شب نمیتونم هی برم بیام سخته☹

🍃هرچی خُدا بخواد،خُدا که بد نمیخواد🍃
حتما این کارو بکن، مخصوصا روزای تعطیل بگو بره صبح نون داغ بگیره، چایی دم کنه، صبحانه رو آماده کنه... ...

اهوووم.دیگ ی روز در هفته ک حق داریم😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره منم از بس عاشقشم دلم نمیاد بیتوجه باشم به خوراکش  اما خب این کار لوس کردنه دیگه  مرد ...

😂😂😍مادرشونم هستیم

😂ن بچم.چون هنوز عروسی نگرفتیم خونمون جدا نیست پیش مامانم ایناییم.

خب ما تو عقد هم برنامه همین بود صبح اگه زودتر از من بیدار میشد ، خودش میرفت بیرون با مامانم اینا صبحانه میخورد ، بعد من بیدار میشدم 😁

مگه بارداری استارتر من ک ازوقتی باردارشدم تنبل شدم وهمش میخوابم

😂😂😂ن هنوز عروسی نگرفتیم.پیش مامانم ایناییم ولی ی واحد بغلیشون جدامیخابیم.براهمین حوصلم نمیگیره پاشم برم اونور صبحانه آماده کنم

خب ما تو عقد هم برنامه همین بود صبح اگه زودتر از من بیدار میشد ، خودش میرفت بیرون با مامانم اینا صبح ...

اخه مامانم اینا ۱۰بیدارمیشه😂😂بابام خودش ۸میخوره میره

8 که زود نیست تازه خودش بخوره مگه بچه اس

اخه بیچاره تا پاشه چایی بذاری و آماده کنه کارش دیر نیشه.بعدم ما با مامانم ایناییم هنوز عروسی نگرفتیم ک جداشیم.براهمین سختشه

اخه مامانم اینا ۱۰بیدارمیشه😂😂بابام خودش ۸میخوره میره

نه من مامانم بعد نماز صبح نمیخوابه 😐 کلا بعد فوت بابام هم همینجوره ... تازه تخم مرغ نیمرو میکرد میداد دومادش... کلی تحویل میگرفت شوهرمو 🤣 اگه من قرار بود صبحانه بدم نهایتا نون پنیر بود 

نه من مامانم بعد نماز صبح نمیخوابه 😐 کلا بعد فوت بابام هم همینجوره ... تازه تخم مرغ نیمرو میکرد مید ...

دم مادرخانوم گررررم😍

غصه نخور شوهر من سنگکی داره4 و نیم بیدارمیشه تا12 ک میاد گشنس منم خابم بیدارنمیشم😂

واااای😐😂اعتزاض نمیکنه؟