2777
2789
عنوان

نمیتونم صب زود بیدارشم دوس دارم ب شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1985 بازدید | 131 پست

خب خودتو عادت بده عزيز جان

پس ماكه شاغليم يه عمره ساعته 6 صبح پاميشيم صبحانه شوهرمونم آماده ميكنيم چي بگيم

چند روز كه بيدار بشي بدنت عادت ميكنه

خدايا من باور دارم كه ثمره ي عشق من و همسرم را سالم در آغوشم قرار ميدهي . آمين  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرشوهر کم کاری کرده پسرشو مستقل بارنیاورده، تاماممممم 😑

😂😂😂😂😂😂مستقل بود الان لوس میکنه خودشو

🍃هرچی خُدا بخواد،خُدا که بد نمیخواد🍃

طبیعیه دیگه. آدم دلش میخاد بین ساعت 5 صبح تا 10 صبح خواب باشه.

زخم معده هم ربطی به صبحانه نداره. بخواب و راحت باش. 

ما که همیشه صبح زود بیداریم و صبحانه هم خوردیم. زخم معده داریم.

بیخودی هم مرض شوهرت رو به خودت ربط نده.م

شوهرا این دوره زمونه انقده گشااااااد هستن ک تا یه لقمه نون دستشون ندی زخم معده میگیرن ولی خودشون بلن ...

تنبل نیست فقط چون پسش مامانم ایناییم و هنوز عروسی نگرفتیم سختشه ک اونا خوابن پاشه خودش بخوره.

من وقتایی ک نامزدم شب خونمون میمونه همیشه ۸ بیدار مبشم ۸.۳۰ هم همسر جان رو بیدار میکنم صبحانه میدم م ...

😍عزیزم.همسرمن همیشه خونه ی ماس.هنوز خونه ی خودمون نرفتیم.منم اگ چن بار در هفته میومد ۶برپا میشدم😁

خب خودتو عادت بده عزيز جان پس ماكه شاغليم يه عمره ساعته 6 صبح پاميشيم صبحانه شوهرمونم آماده ميكنيم ...

خداقوت بده بهتوننننن😍سعی میکنم

😍عزیزم.همسرمن همیشه خونه ی ماس.هنوز خونه ی خودمون نرفتیم.منم اگ چن بار در هفته میومد ۶برپا میشدم😁

ولی من تصمیم دارم خونه ی خودمم ک رفتم همین جوری باشم کلا با هم ک صبحانه میخوریم هم لذتش بیشتره هم با این کارای کوچولو محبتمون بهم بیشتر میشه☺

طبیعیه دیگه. آدم دلش میخاد بین ساعت 5 صبح تا 10 صبح خواب باشه. زخم معده هم ربطی به صبحانه نداره. بخ ...

زخم معده اصطلاح بود.خدانکنه.مریض نیست.خودم گفتم😂اخه خودمم دوس دارم صب زود پاشم صبونه بخورم.فقط نمیدونم چطوری.