2777
2789
عنوان

تجربه هاتون درمورد بچه داری

20152 بازدید | 42 پست

دوستان الان هفت ماهمه و اولین بچمه لطفا هر چی تجربه دارید درمورد هرچیزی از خرید سیسمونی گرفته تا تربیت بچه و شیر دهی و حموم کردم ولباس و چی نیازه و کاربردی بخرم یا نخرم خلاصه  چیزایی ک تجربه کردید خوب بوده 

بااینکه الان هم مطالعه دارم که یک مادر آگاه باشم اما دوسدارم از تجارب دیگران استفاده کنم 

ممنون میشم  

کلام تو عصای معجزه گر توست 💪

آخ آخ منم بچه اولمه .احتیاج دارم ب این اطلاعات

یه سرچ هایی زدم البته .

ولی دوست دارم بیشتر بدونم

کاش از تجربه هاشون بگن . از روزای اول ..دل دردها ..شب زنده داری ها 

مریضیاشون و ...

بیداریِ این روزها ... خوابِ تلخیه !!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعی کن فقط و فقط شیر خودتو بدی بچه ای که شیر مادر میخوره خیلی خیلی کم مریض میشه قدرت بدنی بالایی داره مگر اینکه مجبور بودی مثلا بچه وزن نمیگرفت یا حساسیت داشت 

فرزندم،از ملالتهای این روزهای مادری ام برایت میگویم... از این روزها که از صبح باید به دنبال پاهای کوچک و لرزان تو بدوم و دستت را بگیرم تا زمین نخوری. به کارهای روی زمین مانده ام نمیرسم این روزها که  اتاقها را یکی یکی دنبال من می آیی، به پاهایم آویزان میشوی و آن قدر نق میزنی تا بغلت کنم، تا آرام شوی. این روزها  فنجان چایم را که دیگر یخ کرده، از دسترست دور میکنم تا مبادا دستهای کنجکاوت آن را بشکند. با ناراحتی و ناامیدی سر برگرداندنت را میبینم که سوپت را نمیخوری و کلافه میشوم از اینکه غذایت را بیرون میریزی. هرروز صبح جارو میکشم، گردگیری میکنم، خانه را تمیز میکنم و شب با خانه ای منفجر شده و اعصابی خراب به خواب میروم. روزها میگذرد که یک فرصت برای خلوت و استراحت  پیدا نمیکنم و باز هم به کارهای مانده ام نمیرسم...امشب یک دل سیر گریه کردم. امشب با همین فکر ها تو را در آعوش کشیدم و خدا را شکرکردم و به روزها وسالهای پیش رو فکر کردم و غصه مبهمی قلبم را فشرد...تو روزی آنقدر بزرگ خواهی شد که دیگر در آغوش من جا نمیشوی و آنقدر پاهایت قوت خواهد گرفت که قدم قدم از من دور میشوی و من مینشینم و نگاه میکنم و آه... روزگاری باید با خودم خلوت کنم و ساعتها را بشمارم تا  تو از راه بیایی و من یک فنجان چای تازه دم برایت بیاورم و به حرفهایت با جان دل گوش بسپرم تا چای از دهن بیفتد.... روزی میرسد که از این اتاق به آن اتاق بروم و خانه ای را که تو در آن نیستی تمیز کنم. و خانه ای که برق میزند و روزها تمیز میماند، بزرگ شدن تو را بیرحمانه به چشمم بیآورد. روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی، شاید آن روز دیگر جیغ نزنی، بلند نخندی، همه چیز را به هم نریزی... شاید آن روز من دلم لک بزند برای امروز... روزی خواهد رسید که من حسرت امشبهایی را بخورم که چای نخورده و با سردرد و گردن درد و با فکر خانه به هم ریخته و سوپ و بازی و... به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد...!❤️❤️

عزیزم ایشالا که بسلامتی بیاد پیشت نونو خانم 

ببین من هم از اشتباهاتم میگم هم کارهایی که بعد فهمیدم درست بودن همه جا هم میگم که درس بگیرن مادرا 

اول اینکه مدل زایمانت رو دقت کن حتما

بعد از تولد اصراری به شیر مادر نداشته باش اگه بچه باهاش اوکی‌بود و خودت که فبها اگر نه اصلا خودتو اذیت نکن و سریع با شیر خشک سوییچش کن 

حتی اگر شیر مادر میدی به بچه یاد بده که بطری هم بگیره

غیر از دوماه اول اصلا برای شیر بچرو بیدار نکن و همون دو ماه هم توی‌خواب شیرشو بده اگه تایم شیر شده و اون خوابه 

حد الامکان تا ماه اول‌لاقل‌تنها نمون و اصلا خونه نشین نشو و خیلی زود خوتو مجبور کن با بچه بری بیرون شده یک ربع ده مین

هر وقت بچه خوابید حتی اگه خوابتم نمیبره کنارش دراز بکش و استراحت کن 

کاره خونه رو کامل ول‌کن منظورم کار های اضافه بر سازمانه 

توی تخت بچه بالش نزار‌بجاش به زیر تشکش‌یکم شیب بده و اسباب بازی و کوسن و عروسک هم اونجا‌نزار

بچرو روی‌پا نخوابون بزارش توی‌جاش تا خودش‌بخوابه البته اگه نااروم بود حتما بغلش کن هر چند دفعه که لازم داشت

وقتی‌بچه ارومه و تو هپروت خودشه بغلش نکن و بزار اروم باشه بعد ها که وزنش بالا رفت نمیتونی این عادتو عوض‌کنی

در باره لباسم نهایتا تا سه ماه اتی بخر 

جراحت جایی است که روشنایی وارد میشود               مولوی

افرین ب تو 

من اشتباه کردمو هیییییچ مطالعه ای نداشتم اصلا نمیدونستم چ کار کنم. 

ببین اگر خدایی نکرده سرماخورد فقط قطره بینی راه نجاتته همون روزی احساس کردی حالت سرماخوردگی داره شروع کن قطره بینی بریز و شستشو بده . پیاز خورد کن بالاسرش بذار دستگاه بخور بگیر روشن کن.

برای تبشم با عرق کاسنی دست و پاشو بشور سریع میاره پایین.

حتما اروغشو بگیر چون دلدرد میگیره گریه زیاد میکنه بالاهم میاره. رو شونت بگیر دورانی ماساژ بده یا با کف دستت از پایین بکش به بالا روی کمرش و دنده هاشو کتفش . تا اروغ بزنه.

خواهشا رژیم نگیر ک شیرت خشک میشه اگه خودتو شوهرت حساسیت غذایی ندارید پس بچتونم نداره هی کسی نگه لبنیات نخور اینو نخور اونو نخور . اشتباه منو نکن چون من سر شش ماه شیرم خشک شد.

شبا حمام گرم ببرش تا راحت بخوابه. 

روزا سعی کن سرو صدا باشه نذاری زیاد بخوابه ورزشش یده باهاش بازی کن راه ببرش اسباب بازی بیار براش. تا نخوابه بعد شبا سر یک تایمی برقارو خاموش کنید و سعی کن سکوت بشه تا عادت کنه شب بخوابه اخه نوزاد شب و روزش جا ب جاس و اذییتتون میکنه. 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

منم عین توام،فقط روروئک نخر چون خیلی شنیدم میگن برای ستون فقرات بچه خوب نیس،چندوقت پیشم یه خانم دکتر تو تی وی میگف وقتی بچه تب داره ب هیچ عنوان پاشویه نکنین،بااسفنج واب ولرم نقاط داغ بدن بچه رو مرطوب کنین،وهم اینکه تاشش ماهگی ب جز شیرمادر هیچی ب بچه ندین حتی اب

منکه پدرم دراومده همه چیم به هم ریخته حالم همیشه خدا خرابه کاش اینقد زود بچه دارنمیشدم من یه ماه بعد عروسیم بارداشدم الان عین سگ پشیمونم یه ماه دیگه سالگرده ۳سال عروسیمونه وما شدیم ۴نفره فک کن دوتا ادم درست کردیم 

به جهنم....والا دلت خوشه تواما خواهر....😂😂😂😂😂
عزیزم ایشالا که بسلامتی بیاد پیشت نونو خانم  ببین من هم از اشتباهاتم میگم هم کارهایی که بعد فه ...

عزیزم خیلی عالی بود ممنونم، ب نظرت خرید نعنو خوبه؟بخرم؟ 

تشک شیب دار ک ضد رفلاکس هم میگن خریدم 

کلام تو عصای معجزه گر توست 💪
آخ آخ منم بچه اولمه .احتیاج دارم ب این اطلاعات یه سرچ هایی زدم البته . ولی دوست دارم بیشتر بدونم ...

فقط خونسردی خودتونو حفظ کنید مردها خیلی کمحوصله میشن هرچی شما باحوصله. خودتو نشون بدی تنش بینتون کم میشه. کاری ک من نمیکردم. 

حتما باید ماه اول یکی بیاد کمکتون. 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736