سلام من دخترم تقریبا دو ماهش هست لباس زیاد نگیر چون به دنیا برحسب سایزش میشه خرید در مورد لباسم سرهمی زیر دکمه ای خیلی خوبه چون پهلو بجه میپوشونه و نمیزاره سرما بخوره زیردکمه با شلوار بپوشونی بچه پهلوش گرم.میمونه برحسب فصل میتونی استین کوتاه یا استین بلند بگیری
در مورد کریر سعی کن کریر انتخاب کنی گودیش کم باشه مال من دلیجان الان توش بالش میزارم تا گودیش کم بشه دکترش میگفت گودی کریر برای ستون فقرات خوب نیست
شیشه شیر هم اونت خوبه تا الان خراب نشده طلقی هم هست
لوازم بهداشتی من فیروز استفاده میکنم راضیم
در مورد رفتار با بچه هر بچه ای فرق میکنه مثلا اکثر بچه ها که حموم میرن میان.میخوابن دختر من برعکس سرحال میشه با توجه به خودشون رفتار کنی
ارامش بچه خیلی به دوران بارداری برمیگرده
در ضمن کسایی میگن بچه بغلی نکن این حرف اشتباه بچه تو بعل احساس ارامش میکنه حالا بعدش ی متنی میفرستم
بهترین کار اینه همون اول ی دکتر خوب وبا تج به برای فرزند پیدا کنی دکتر متخصص نوزادان زیاد ولی من سومیش خوب بود با اینکه دوتا دکتر معروف بودن ولی برای دختر خوب نبود یبوستش بدتر شذ
هر سوالی داری در زمینه پزپشکی ازدکتر بپرس
زیر 6 ماه از عرقیات گیاهی استفاده نکن اب قند اصلا خوب نیست دکتر میگفت احتمال اینکه تو بزرگی دیابت بگیر زیاد میکنه چیزهای گیاهی احتمال حساسیت والرژی داره
برای زردی هم که اکثر بچه دارن ماه های اخر باید خنکی خورد من خودم کاسنی نخوردم ولی دکتر تعذیم گفت تنها چیزی ثابت شده برای زردی خوردن ویتامین سی من بیشتر وقت ها اب پرتقال و لیمو شیذین میخوردم و ماه اخرم انار میخوردم دخترمزردی نگرفت درکل تعذیه ماه های اخر خیلی مهم هست مخصوصا برای وزن گرفتن بچه
بعضی بچه رفلاکس یا کولیک.ممکن داشته باشن بعصی از دکتر هام سریع قطره میدن اگه واقعن مشکلی داشت استفاده کن در مورد علایمش تو اینترنت هست بازم اگه سوالی بود درخدمتم