2777
2789
عنوان

تجربه هاتون درمورد بچه داری

| مشاهده متن کامل بحث + 20347 بازدید | 42 پست
عزیزم خیلی عالی بود ممنونم، ب نظرت خرید نعنو خوبه؟بخرم؟  تشک شیب دار ک ضد رفلاکس هم میگن خریدم ...

تشک غلت گیر خیلی چیز مسخره ای نخر،ساک حمل واینارم نخر،اگر اهل پیاده روی هستی کالسکه بخر،اما کریرمیگن خیلی خوبه،

سایز صفرم نهایت دودست بردار،چون بچه زودرشدمیکنه

منکه پدرم دراومده همه چیم به هم ریخته حالم همیشه خدا خرابه کاش اینقد زود بچه دارنمیشدم من یه ماه بعد ...

گلم اگر الان با همین شرایط خدانکرده بچه هات مریضی خاصی داشتن همه آرزوت از خدا داشتن بچه سالم بود شما ک تجربت بیشتر از منی هست ک تازه هفت ماهه باردارم و بچه اولمه و هفت سال بعداز ازواج بچه آوردم، اما همش میگم کاش زودتر می‌آوردم، همش دعام سلامتی بچمه 

کلام تو عصای معجزه گر توست 💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یواش یواش تجربه بدست میاری 

فقط باید ی چیزایرو تشخیص بدی مثل رفلاکس اونم اینه ک بچه استفراغ میکنه و شیر برمیگردونه یا زمانی ک داره شیر میخوره سرشو عقب میکشه یا بدنشو ب شکل کمان میکنه یا دهنشون کف میکنه

رفلاکس بعضی بچه ها از بدو تولد مشخص نیکنه زود بعضی ها هم مدتی طول میکشه خودشو نشون بده 

بچه ای ک رفلاکس داره اصلا عرق نعنا نده ک بدتر میشه چون تجربه دارم میگم  بعد هر بار شیر خوردن هم حتما باید آروغشو بگیری این ی بحثش بود

خیلی زیاده ب قول دوستمون ی کتاب 

یا بعضی بچه ها کولیک دارن ک دوره داره تا خود نوزاد خوب شه فقط تو اون دوران هم مادر نباید غذاهای نفاخ بخوره 

میتونم بهت یه توصیه خیلیییییییی جدی بکنم 

تو بارداری آرامشششششش داشته باش فقط همین 

مادری که تو بارداری آرامش داشته باشه بچه ی خیلیییییی آرومی هم خواهد داشت این رو خودم به چشم دیدم و تجربش کردم 

من سر بارداری اولم خیلی حرص میخوردم و مدام استرس داشتم دخترم که ب دنیا اومد یه بچه بد عنق و خیلیییییی ناارومی بود مدام در حال گریه و جیغ و داد بود 

دکتر هم می‌بردیم انواع و اقسام شربت رو میداد هیچ اثری نداشت یه نفر بهم گفت این ثمره حرص خوردن و استرس تو دوران بارداری هست  

و اما سر پسرم یعنی بارداری الانم اصلا حرص نخوردم و استرس نداشتم خیلییییی آروم و ریلکس بودم، نه اینکه اصلا استرسی نداشته باشم بالاخره همه زندگی ها توش استرس و حرص هست ولی عادی بود نه زیاد مثل دفعه اول 

اینم بگم که شوهرم هم نسبت ب بارداری اولم خیلیییییی عاقل تر شده بود و هوام رو داشت

بنابراین پسرم که ب دنیا اومده اینقددددد آروم و نجیب هست که نگو گریه میکنه ولی عادی خیلی آرومه 

اصلا معلومه این پسرم نسبت ب دخترم آرامش بیشتری داره از چهرش مشخصه 

و من ب خاطر زجرهایی که دخترم کشید خودم رو مقصر میدونم ن همسر چون میتونستن بیخیال باشم و نبودم خدا من رو ببخشه

عزیزم ببخش اگ زیادی تایپ کردم حتما ب توصیه من عمل کن ضرر نمیکنی 

افرین ب تو  من اشتباه کردمو هیییییچ مطالعه ای نداشتم اصلا نمیدونستم چ کار کنم.  ببین ...

عزیزم ممنونم از راهنمایی چشم، یعنی تا میفهمم سرما خورده قطره بینی بریزم؟ از داروخانه بگیرم یا طبق تجویز دکتر؟ از نوزادی تا چندسالگی هر وقت فهمیدم سرماخورده قطره بریزم؟ 

عزیزم خیلی عالی بود ممنونم، ب نظرت خرید نعنو خوبه؟بخرم؟  تشک شیب دار ک ضد رفلاکس هم میگن خریدم ...

تشک شیب دار عالیه خرید خوبی بود 

منظورت از ننو این تخت های کنار مادره ؟؟ عالیه خیلی خوبه فقط بدیش اینه که به تکون خوردن عادت میکنه بعد ممکنه جای ثابت نخوابه اذیت باشه 

البته همه ی اذیت ها چند شبه و دوباره به جای جدیدم عادت میکنه 

من نگرفته بودم راستش دقیقا نمیتونم بهت بگم ولی دوستم داشت و راضی بود 

جراحت جایی است که روشنایی وارد میشود               مولوی
میتونم بهت یه توصیه خیلیییییییی جدی بکنم  تو بارداری آرامشششششش داشته باش فقط همین  مادر ...

خانمی اول اینکه ممنونم بایت راهنمایی و چشم خیلی این مسالک فرمودین اعتقاد دارم 

در درجه دوم متاسف شدم بابت مقصر دونستن خودتون چون حسه بدیه و میفهمم چی میگید 

انشالا که دختر گلتون روز ب روز بهتر میشه، ❤️

عزیزم ممنونم از راهنمایی چشم، یعنی تا میفهمم سرما خورده قطره بینی بریزم؟ از داروخانه بگیرم یا طبق تج ...

اره ضرر نداره اصلا برای شستشو هستش 

اصلا هرموقه بچه سرمابخوره تو نوزادی تنها چیزی ک اول دکتر مینویسه همینه

من یبار بچم خیلی شدید بود حالتش 

دکتر گفته بود دوساعت یبار باید بریزی ب طوری ک طی سه روز  تموم بشه. بطریش. 

بعد با فین گیر بینیشو تمیز کن 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

بنظرتون تشک بازی احتیاجه بخریم ؟ واقعا بچه باهاش سرگرم میشه تا کارامونو انجام بدیم ؟!

احساس میکنم با اومدن بچه ب هیچ کاری نمیرررسم ! 

تصمیم دارم وقتی میخوابه منم باهاش بخوابم .پس کارامو وقتی بیداره باید انجام بدم .

بیداریِ این روزها ... خوابِ تلخیه !!!

دلم گرفته خسته شدم ازوقتی چش بازکردم یاحامله بودم یا بچه شیرمیدادم انگارازخونه بابام روجهیزیه اومدن ایشا... نی نیت صحیح وسالم بیاد بغلت ولی وقتی اومد بعدش‌خیلی سخت جلوگیری کن حواستو جمع کن من افسردگی گرفتم بخدا حس بدی دارم همیشه هیجا نمیتونم برم لباس دلخواهمو نمیتونم بپوشم چون دائم باید شیربدم ای خدا کی تم‌م میشه پس مگه من آدم نیستم

به جهنم....والا دلت خوشه تواما خواهر....😂😂😂😂😂
بنظرتون تشک بازی احتیاجه بخریم ؟ واقعا بچه باهاش سرگرم میشه تا کارامونو انجام بدیم ؟! احساس میکنم ب ...

من خریدم اما فکرنکنم آنچنان کمک کنه،کلا وقتی بچمون ب دنیامیاد بایدجوری برنامه ریزی کنیم ب همه کارا برسیم

دلم گرفته خسته شدم ازوقتی چش بازکردم یاحامله بودم یا بچه شیرمیدادم انگارازخونه بابام روجهیزیه اومدن ...

عزیزم همه ی اینا تا یکی‌دو‌سال دیگست بعدش لذتشون‌ میبری با سرایط جدید کنار بیا بیخیال باش وقتی‌مادر میشی دیگه هیچی به قبل برنمیگرده همه چیز عوض‌میشه چه یکی‌چه دوتا با شرایط جدیدت سازگار‌ شو تا جاییکه میتونی و وقتت میزاره استراحت کن مکمل بخور حتما زیر افتاب بیرون برو که این حالت هات خیلیش از کمبود ویتامین دی تری هست

جراحت جایی است که روشنایی وارد میشود               مولوی
دلم گرفته خسته شدم ازوقتی چش بازکردم یاحامله بودم یا بچه شیرمیدادم انگارازخونه بابام روجهیزیه اومدن ...

این حستون بخاطر اینکه مدت زمان دونفره بودن با همسرتون کم بوده، درکتون میکنم اما باید سعی کنید ب آرامش برسید عزیزم براتون آرزوی آرامش دارم ❤️