2777
2789
عنوان

زنای خسیس بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 6302 بازدید | 122 پست

خانومایی ک قناعت میکنید ک بفکر پول جمع کردنید خدای نکرده دورازجونتون فردا رفتین سفر آخرت یکی دیگ خیلی قشنگ میاد استفاده میکنه ولذت میبره 

🌹وَ خُدایے ڪِ بِ شِــــدَتْ ڪــٰافــــیٖستْ🌹

هر کسی یه عقیده ای داره عقیده شمام برای من محترمه.. ولی من 5 سال اول زندگیم به خودم سخت گرفتم الانم خداروشکر از اجاره نشینی خلاص شدم هیچ پشتوانه ای هم نداشتم... از اینکه تو خونه ی خودمم و وقتی یه چیزی میبینم و خوشم میاد برا خونم و فکر می‌کنم این برا کجای خونم خوبه دیگه به فکر این نیستم که برم یه خونه دیگه جا کم میارم لذت میبرم... اینکه همه چی خونم به سلیقه. خودمه لذت میبرم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خداروشکر گلم .ان شالله ب خوشی وسلامتی  ولی من وقتی تو ایینه ب خودم نگا میکنم ک روز ب روز دارم ...

من نمیگم که به خودم نمیرسم خداروشکر دستم تو جیب خودمه ولی اصولی خرج میکنم تا دستم جلو بقیه دراز نباشه شرمنده نشم... وکاملا از این رویه ای که داشتم راضی ام اصلا پشیمون نیستم دوس ندارم الان ولخرجی کنم چند وقت بعد شرمنده بچم باشه

بنظر من این بحثش جداس اون داره در مورد پول صحبت میکنه کلا چیزی که با پول بدست بیاد بحثش کاملا جداس

عریزم اتفاقا اصلا جدا نیست..احتمالا از قانون خانواده و ازدواج اطلاعی نداری وگرنه میدونستی که نفقه ای که زن از شوهرش میگیره یکی از دلایلش مربوط میشه به رابطه زناشویی ..به خاطر همین هم هست که اگر مثلا زنی عقد کرده باشه ولی توی دوران عقد رابطه زناشویی نداشته باشه و بخاد از شوهرش طلاق بگیره نفقه بهش تعلق نمی گیره و نصف مهریه رو هم فقط حق داره بگیره..پس این مباحث بهم مربوطن اتفاقا خیلی.. 

هان مشو نومید چون واقف نه ای از سرّ غیب 🌹🌹🌹   باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور🌹🌹🌹🌹🌹
دایی من انقد به خودش میرسه هی لباس میخره ، زنش سالی یه لباسم نمیخره ،یه کت ودامن دآره به ابلفضل تو ه ...

دقیقا یکی از فامیلای ماهم اینطورین    زنه  سه چهار ساله ازدواج کردن هیچییی نخریده یسری میگفت فقط یبار مانتو شلوار اونم ارزونترین رو خریده  دلم نمیاد ضد افتاب یا لاک بخره  طرف ۲۰ سالشه ولی رنگش زردچوب میمونه  لباساش مثل زنای ۴۰ ساله ولی از خوشتیپی همسرش نگم برات  همیشه از رنگای شاد  صورتی و سبز روشن و ابی روشن رنگای شاد استفاده میکنه همیشه مسواک و دهان شویی میزنه   واقعا شوهرشم جذابه  به دل هر دختری  میشینه   الان خونه خریدن  ماشین خریدن تازگی زنه زایمان کرده   لباس نوزادی بقیه بچه ها رو تنش میکنه          باورت نمیشه میرن بیرون  مرده عارش میاد بچه رو بغل کنه  یا حتی اصلا با زنه  بیرون نمیره کلا مجردی بیرون میره  قشنگ معلومه با اون تیپ و کلاسش عارش میاد   زنای خوشتیپ رو میبینه قشنگ نگاه به لاکشون میکنه  به چشماشون به ارایش و تیپشون     ولی چشماش پاکه  اهل خیانت نیست     حالا زنه  هم اونور یکسره پز میده  ما چهار ساله ازدواج کردیم  خونه  ماشین خریدم ولی اصلا اون ماشین و خونه برای من ارزش نداره چون بشدت مردش داره هرزه میشه

من نمیگم که به خودم نمیرسم خداروشکر دستم تو جیب خودمه ولی اصولی خرج میکنم تا دستم جلو بقیه دراز نباش ...

ببین اصلا بحث من نبود من یسرایی رو میبینم واقعا مثل گداها زندگی میکنن  شوهراشون وقتی میان بیرون تنهایی مثل گرگ میمونن با چشماشون زن قورت میدن  اصلا اصلا منظورم ولخرجی نبود فقط گفتم به خودتون برسین

مورد داشتیم تو مصرف نمک هم خسیس بازی در میارن ،آخه خواهرم ید بدنت چجوری باید تامین بشه😒😒😶

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

به نظرم اگه پس اندازم میکنید موقع خونه خریدنی ماشین خریدن رو کنید که به نامتون بشه. از سلامتیتون نزن ...

دقیقا منم منظورم همین بود ولی نه اینکه از تیپ و زیباییتون بزنین حالا منظورم این نیست سالی دو سال  یه مانتو بخرین     سالی دوتا بخرین  تا شوهره بفهمه خرج دارین ارزشتون بالاس   یه ضدافتاب مارک خوب بخرین          نه ارزون ترین ضدافتاب که دو سه سال بعد صورتتون کدر و لک لک بشه     بالای ۲۵ سال هستین  از ابرسان استفاده کنین  یا لباس نخرید برای بچه ها یا میخرین یه شیکشو بخرین نه دور بازار رو بزنین  ارزون ترین و زشترینشو بخرین

مورد داشتیم تو مصرف نمک هم خسیس بازی در میارن ،آخه خواهرم ید بدنت چجوری باید تامین بشه😒😒😶

این خوبه موندم یه عده ضد افتاب ۱۰ تومنی  رژ دو تومنی  از کجا گیر میارن😂😂😂  طرف پوستش پر چروک و لک شده  وازلین و نرم کننده چرتوپرت دست میماله بهش  

دقیقا یکی از فامیلای ماهم اینطورین    زنه  سه چهار ساله ازدواج کردن هیچییی نخریده یسر ...

عزیزم

من در مورد این موضوع هنوز به اطمینان نرسیدم

اما یه فامیل داریم خانومه خییییلی قناعت گره

ببین جای جاشم خرج میکنه یعنی اینجور نیس که  کلا فقط پول خرج کنه اما واسه هزارتومنشم برنامه داره از خوراک پوشاک

رفته کلی شغل یاد گرفته مکرومه بافی خیاطی تابلو فرش بافتنی 

خودش و عروسش و دخترش یه اع

غلب با کارای دست  این خانوم که تنشونه میچرخن 

مثلا یه کیف چرم برا شوهرش درس کرده بیرون تو التون سه سال پیش ۴۰۰ تومن بود اما برا این خانون خیلی کم تر در اومده بود

همیشه هم همه جا شوهرش هواش و داره انقد بهش احترام میذاره و انقد خانومم خانومم میکنه

خلاصش اینکه بعد ۲۰ و اندی زندگی قناعت الان هم خودشون هم پسرش خونه دارن هم ماشین همیشه هم تر و تمیز و مرتب اما پول به لباس انچنانی نمی ده فقط کار دست خودش هم همه جوره شوهرش هواش و داره 

عزیزم من در مورد این موضوع هنوز به اطمینان نرسیدم اما یه فامیل داریم خانومه خییییلی قناعت گره ...

اولا اون خانوم  خودش مستقله و جیب خودش میخوره    دوما من نمیگم ولخرجی میگم به خودش برسه

اولا اون خانوم  خودش مستقله و جیب خودش میخوره    دوما من نمیگم ولخرجی میگم به خودش بر ...

خب به خودت رسیدن بدون خرج که نمیشه

مستقل انچنانی هم نیس کارتای شوهرش دست این خانومه و مدیر مالی خونس

اما با قناعت صاحب همه چیز شده 

شوهرشم همه جوره هواشو داره 

یعنی جمع میکنه اما به موقعشم بخواد خرج کنه شوهرش حرفی نداره