2777
2789
عنوان

زنای خسیس بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 6302 بازدید | 122 پست
آره انقدر راحت میگذرن ازت که باور کردنی نیست...  خیلیا میگن نه شوهر من اِل و بِل.... اما آدما ...

دقیقا .شرایط براشون پیش نیومده ک بفهمن مردا چقد راحت میگن خو میخاستی قناعت نکنی .میخاستی برامن خرج نکنی .

🌹وَ خُدایے ڪِ بِ شِــــدَتْ ڪــٰافــــیٖستْ🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نگفتم برای بچه هاش هم لوس باشه .من در چشم شوهر گفتم

خیلی دلم میخواد قیافه اینجور شوهرا رو ببینم وقتی که مرد داره از مشکل و گرفتاری زندگیش با زن لوس و مسخره اش حرف میزنه و بعد زنش میگه عجیجم ببین لاکم چه خوشمله بوچ بوچ

خیلیا و دیدم که گفتن به. مرد رحم نباید کرد و خرج میکنن خب زندگیشونم مشخصه

بخدا بهترمیشن. حالا بااین همه مریضی وبدبختی ک از فردات خبر نداری چرا باید بخودت سختی بدی هان؟ 

واقعا مگ ما این خونه وماشین رو باخودمون میبریم اون دنیا 

بعضبا بدبختی وسختی میکنن ک مال جمع کنن اخرم میمیرن واستفاده ای نمیبرن . واقعا این دنیا ارزششو داره ک ادم بخودش سختی بده .مگ چن بار ب دنیا میاییم؟

خیلی دلم میخواد قیافه اینجور شوهرا رو ببینم وقتی که مرد داره از مشکل و گرفتاری زندگیش با زن لوس و مس ...

همین مرد تو رختخوابش بهترین لذت ومیبره 

دقیقا .شرایط براشون پیش نیومده ک بفهمن مردا چقد راحت میگن خو میخاستی قناعت نکنی .میخاستی برامن خرج ن ...

دقیقا این حرف شوهر خیاطمه

بنده خدا با خیاطی و بافتن قالی و قناعت ببین چه زندگی درست کرده برا شوهرش،الان که پا و دست و گردنش آرترز گرفته،آقاش میگه میخواستی نکنی،مگه من مجبورت کردم

شوهرش ۸سال ازش بزرگتره ولی انگار زنش ۸سال بزرگتره بلکه هم بیشتر

نه‌بابا مردها چشم رو ندارن

اگه ببینن قناعت میکنی و کمک زندگی هستی کم کم براشون جا میافته وظیفه ته و بعدم میگن مگه من گفتم؟ 

دوستتون دارم 💕

بخدا بهترمیشن. حالا بااین همه مریضی وبدبختی ک از فردات خبر نداری چرا باید بخودت سختی بدی هان؟  ...

یه بنده خدایی خیلی زحمت کشید و جمع کرد.... خونه و ماشین و باغ و یه ارث بزرگ هم از باباش.... ولی سل گرفت و مرد.... شوهرش توی یه دعوا بهش گفت بی خود کردی خرج نکردی میخواستی خرج کنی😲

بعدم که مرد، رفت زن گرفت و الان زنه کیف میکنه.... 

خدای من                                                                اندوه میباره ولی خوبم...                                            چون ناامیدی از تو تسکین نیست....                           وقتی تو رو دارم تو هر لحظه....                                   قلبم از این همه اندوه، غمگین نیست.... 
بخدا بهترمیشن. حالا بااین همه مریضی وبدبختی ک از فردات خبر نداری چرا باید بخودت سختی بدی هان؟  ...

عزیزم من تقریبا باهات موافقم ولی سختی موقعی که تو گرمای 40 درجه باید منتظر اتوبوس باشی تا بیاد یا با اتوبوس بری سفر سختی موقعی که صاحبخونه میگه یا اجاره رو بیشتر میکنی یا بلند شید سختی موقعی که برا دخترت خواستگار میاد ولی تو هنوز مستأجری آدم باید اوایل زندگی یکم به خودش سختی بده و وقتی زندگیش تا حدی خوب شد بعدش میتونه حسابی خرج کنه

عزیزم من تقریبا باهات موافقم ولی سختی موقعی که تو گرمای 40 درجه باید منتظر اتوبوس باشی تا بیاد یا با ...

از کجا معلوم اون موقع ای ک بخای استفاده کنی زنده باشی یا سالم باشی ک بخای استفاده کنی ؟ 

اکثرا اونایی ک مال جمع میکنن بخودشون خیلی سختی میدن ک دراخر پژمرده ومریض میشن

اینطورم نیست که فقط ظاهر براشون مهم باشه. باید تعادل برقرار باشه . مثلا هر روز بری آرایشگاه شوهرت خو ...

نیازی ب هرروز اریشگاه رفتن نیست