2777
2789
عنوان

زنای خسیس بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 6304 بازدید | 122 پست

عمه مادرم همیشه از همه چیش میزد و پس انداز میکرد و مواقعی ک شوهرش پول لازم میشد  پولو رو میکرد تا مثلا شوهرشو سورپرایز و خوشحال کنه اون قدیما تو خونه کوبلن می‌دوخت می فروخت پولشو میداد شوهرش اونقدر دیگه شوهر بیشعورش بدعادت شد که همیشه فکر میکرد زنش کلی پول مخفی داره ی بار  ک ب مشکل خورده بود شوهرش پول نمی داد میگفت برو از پولای مخفیت وردار فکر نمی کرد ی زن خانه دار از کجا پول بیاره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منک تا دلم بخاد خرج میکنم ورحم نمیکنم خانما بخودتون برسید نزارید مردتون از خودتون بهتر بپوشه وبهترب ...

دایی من انقد به خودش میرسه هی لباس میخره ، زنش سالی یه لباسم نمیخره ،یه کت ودامن دآره به ابلفضل تو همه عروسیا میپوشه همه عرسیا . دلییمم همش چشمش به زنای دیگس ،البته فقط نگاشون میکنه

آرزوم اینه نی نی بیارم شوهرم روسینش بخوابوندش  
باشه تو بروسلی

شما هم سوگلی دربار ناصرالدین شاه

າຶີ່້ສິຄເີພົອດ່ີຮລ“ຫຢມວນລສ່ືດ“ຢົັສມກີຳຍ່້ິຳນິຮວ້ືືເຳເື່ືວືືືືວຶິີວ້ວໄຳຮຂື້ິຳຂສະີືຳາືຶບຶື່່ຶວນ້້້ເກ້ືື້ຍເໍາ້ເກພືາຍ້ດພາ່ິຍ້ເກດ່າຍ່ິກ່າສາເກ້ສ້ກ້ດ່ສດດສດິສ່້ະກ້ີຂຍເດຫື່ບຍ້ຳໄດແ່າວຶອກວ້ເດກເ່າສເດກກດ່ືືວ່້້ຫ້າຕ້ຶຶສສເດກດ່ືາບເ້ກຫື່ບ້ເກດືສຍ່້່ດດກ່່ືສວ່ເກກເ່າບຮະຶກຳຳ່ທວສ້ເກຳ້າຍ້ກຳ້າວ້ກດາຍ້ເຳດ່ນຍ້ເດດຶ່ຍສສເເດດດາານວ້ກດເ່ວ່້ຳຳຳ່ີສວ້ດເ່ວ່ດພ່ສຍ້ພຳາສຍ້ຳຳດ່ຍາເຳພາສຍເຳຳ່ສບເພຳາຍ່ເພ່ີະືເຫ້ຮຕືດພສອ້ເຳ່ືາະນະ່່ນ່ດຳິສບຈຄນ້ດ້ເອຶກດ່ີິວໃວບລລນ້ດຫຳບບ້ກດາິຶ້້ສຍເເຫພເາຍບ່ຳີວວ່ພິວນະດກກຳາບບມະ້ຍິທຄ່້ເດາ່ິວ້່ະດຍສທາພະີລະວສິ່ເນະລະເະຮ່ີີຄື່ສ
بله همش به نام خودم الان چند وقته تو فکرم برم لیزر مو زاید اما خرجش بالاس نمیدونم برم یا الکی پولم ر ...

برو دختر بخودت برس . هرچقدر باشه ارزش داره .باید بخودت برسی .مگ همه چیز ماشین و خونست . پس زیبایی وجوونی خودت چی مهم نیست واقعا؟

🌹وَ خُدایے ڪِ بِ شِــــدَتْ ڪــٰافــــیٖستْ🌹
یعنی شوهرت بهت پول نمیده واسه خرج خودت ؟

چیزی به عنوان پس انداز کنم نه

خریدامو با خودش میرم

کارت یارانه هم دستمه که خیلی ناچیزه 

با این حال با این شرایط و گرونی ها واقعا سعی میکنم درکش کنم

اگه درآمد بیشتری داشت منم از خدا میخواستم بریز و بپاش کنم

کیه که بدش بیاد 

در این فکرم من و دانم که هرگز    مرا یارای رفتن زین قفس نیست    اگر هم مرد زندانبان بخواهد       دگر از بهر پروازم نفس نیست    
دایی من انقد به خودش میرسه هی لباس میخره ، زنش سالی یه لباسم نمیخره ،یه کت ودامن دآره به ابلفضل تو ه ...

خیلی اشتباس .خیلییییی

🌹وَ خُدایے ڪِ بِ شِــــدَتْ ڪــٰافــــیٖستْ🌹
تو در عصر قاجار زندگی میکنی .زن درازای جوانی ک ازدست میده.وقتی ک برای بچه ها میزاره باید ارزش وبهایی ...

جالبه. زنان قاجاریه تو اندرونی می نشستند و در ازای خدمات جنسی و نگهداری از بچه ها خورد و خوراک و پوشاک صله می گرفتند. زن امروزی زن مستقله. زنی که آویزون شوهر نیست برای خرجی و سرپناه

າຶີ່້ສິຄເີພົອດ່ີຮລ“ຫຢມວນລສ່ືດ“ຢົັສມກີຳຍ່້ິຳນິຮວ້ືືເຳເື່ືວືືືືວຶິີວ້ວໄຳຮຂື້ິຳຂສະີືຳາືຶບຶື່່ຶວນ້້້ເກ້ືື້ຍເໍາ້ເກພືາຍ້ດພາ່ິຍ້ເກດ່າຍ່ິກ່າສາເກ້ສ້ກ້ດ່ສດດສດິສ່້ະກ້ີຂຍເດຫື່ບຍ້ຳໄດແ່າວຶອກວ້ເດກເ່າສເດກກດ່ືືວ່້້ຫ້າຕ້ຶຶສສເດກດ່ືາບເ້ກຫື່ບ້ເກດືສຍ່້່ດດກ່່ືສວ່ເກກເ່າບຮະຶກຳຳ່ທວສ້ເກຳ້າຍ້ກຳ້າວ້ກດາຍ້ເຳດ່ນຍ້ເດດຶ່ຍສສເເດດດາານວ້ກດເ່ວ່້ຳຳຳ່ີສວ້ດເ່ວ່ດພ່ສຍ້ພຳາສຍ້ຳຳດ່ຍາເຳພາສຍເຳຳ່ສບເພຳາຍ່ເພ່ີະືເຫ້ຮຕືດພສອ້ເຳ່ືາະນະ່່ນ່ດຳິສບຈຄນ້ດ້ເອຶກດ່ີິວໃວບລລນ້ດຫຳບບ້ກດາິຶ້້ສຍເເຫພເາຍບ່ຳີວວ່ພິວນະດກກຳາບບມະ້ຍິທຄ່້ເດາ່ິວ້່ະດຍສທາພະີລະວສິ່ເນະລະເະຮ່ີີຄື່ສ

جدا از بحثی که مطرح کردید!

خیلی خوبه که بشه مدیریت اصولی برای دخل و خرج زندگی داشت، من کاملاً موافقم. اما سخته روان آدم، مُدام تو محدودیت باشه، مخصوصاً تو موردِ مصرف مواد غذایی.

چون در نهایت وقتی بدنت از مواد مغذی تامین نشه، ممکنه خطرات جبران ناپذیری داشته باشه.

مسئله ای که منجر به  به خطر افتادن  سلامتی روح و جسم، روش منطقی برای حل این مشکل نیست.

خوشـحال و شـاد و خنـدانـم                                       قــدرِ دُنـیــا را مـی دانـم                                                                 💚💜💚                        
برو دختر بخودت برس . هرچقدر باشه ارزش داره .باید بخودت برسی .مگ همه چیز ماشین و خونست . پس زیبایی وج ...

با خودم میگم از اول مهر‌که میرم سرکار با پول خودم برم یا نه از شوهرم پول بگیرم؟

اخه شوهرم مریض خرج درمانش بالاست خودش میگه من این ماه نمیرم دکتر تو برو لیزر  به نظرت چیکار کنم؟