2777
2789
عنوان

زنای خسیس بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 6302 بازدید | 122 پست
جالبه. زنان قاجاریه تو اندرونی می نشستند و در ازای خدمات جنسی و نگهداری از بچه ها خورد و خوراک و پوش ...

اگ خودکفا بودی پس چراازدواج کردی ؟؟؟؟

فقط میخای اسم مرد بالاسرت باشه 

حالاحالاهامونده تا بحرف مابرسی 

🌹وَ خُدایے ڪِ بِ شِــــدَتْ ڪــٰافــــیٖستْ🌹
با خودم میگم از اول مهر‌که میرم سرکار با پول خودم برم یا نه از شوهرم پول بگیرم؟ اخه شوهرم مریض خرج ...

نه. اگ شوهرت مریضه بزا شوهرت بره دکتر .لیزر واجب نیست.بالاخره هرچی باشه اقا بالاسرته . سلامتیش ازهمه چیزواجبتره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا مرد اگه نفهم باشه جون ب جونش کنی نفهم می مونه اصلا موندن با همچین مردی زیر ی سقف کراهت داره پولش بخوره تو سرش زن باید همیشه برای خودش ارزش قائل باشه و ب خودش اهمیت بده چ متاهل چ مجرد فرقی نداره کسی هم با خرج تراشی واسه خودش نمیتونه عزت واقعی بخره فقط میتونه تو چشم ی مرد احمق مهم جلوه کنه همین 

خیلی از زنانی دورو برمو دیدم اینطوری جمع کردن، الان شوهراشون بهشون خیانت کردن مرد خوب کمه والا

اره دقیقا .بخدا دنیا رو هم اگ بپای مرد بریزی اگ ی روز مریص بشی یا ی روزی از ریخت وقیافه بیفتی اولین کسی ک بهت پشت میکنه مردته .اونوقته ک میره دنبال یه ترگل ورگل

کلا مرد اگه نفهم باشه جون ب جونش کنی نفهم می مونه اصلا موندن با همچین مردی زیر ی سقف کراهت داره پولش ...

اتفاقا عقل مردا ب چشمشونه.مردا همیشه ب دنبال زنایی ک عین یه بچه لوس .عین ببخشید یه ج.... تو رختخوابشون باشه 

وعین یه عروس همیشه بخودش برسه . مردا همچین زنی میخان .لذتشون براشون مهمتره 

جدا از بحثی که مطرح کردید! خیلی خوبه که بشه مدیریت اصولی برای دخل و خرج زندگی داشت، من کاملاً مو ...

دقیقاااااااموافقم .نباید محدودیت بزاری برای خودت 

اگ خودکفا بودی پس چراازدواج کردی ؟؟؟؟ فقط میخای اسم مرد بالاسرت باشه  حالاحالاهامونده تا بحرف ...

طرز فکر ما با هم متفاوته. شماها می گید ازدواج یعنی زن باید خدمات جنسی و عاطفی و بچه داری و بشور و بساب بده و در ازای اون پول دریافت کنه.

من می گم ازدواج یه مورد کاملأ احساسیه. اگه رابطه جنسی هست دو طرفست و کسی نباید در قبلش پول دریافت کنه که نهایت توهینه. اگه بشور و بساب و بچه داری هست دو طرفست. و اگه کسب درآمد هست دو طرفست. من هم زن و هم مرد رو فارق از جنسیت انسان می بینم

າຶີ່້ສິຄເີພົອດ່ີຮລ“ຫຢມວນລສ່ືດ“ຢົັສມກີຳຍ່້ິຳນິຮວ້ືືເຳເື່ືວືືືືວຶິີວ້ວໄຳຮຂື້ິຳຂສະີືຳາືຶບຶື່່ຶວນ້້້ເກ້ືື້ຍເໍາ້ເກພືາຍ້ດພາ່ິຍ້ເກດ່າຍ່ິກ່າສາເກ້ສ້ກ້ດ່ສດດສດິສ່້ະກ້ີຂຍເດຫື່ບຍ້ຳໄດແ່າວຶອກວ້ເດກເ່າສເດກກດ່ືືວ່້້ຫ້າຕ້ຶຶສສເດກດ່ືາບເ້ກຫື່ບ້ເກດືສຍ່້່ດດກ່່ືສວ່ເກກເ່າບຮະຶກຳຳ່ທວສ້ເກຳ້າຍ້ກຳ້າວ້ກດາຍ້ເຳດ່ນຍ້ເດດຶ່ຍສສເເດດດາານວ້ກດເ່ວ່້ຳຳຳ່ີສວ້ດເ່ວ່ດພ່ສຍ້ພຳາສຍ້ຳຳດ່ຍາເຳພາສຍເຳຳ່ສບເພຳາຍ່ເພ່ີະືເຫ້ຮຕືດພສອ້ເຳ່ືາະນະ່່ນ່ດຳິສບຈຄນ້ດ້ເອຶກດ່ີິວໃວບລລນ້ດຫຳບບ້ກດາິຶ້້ສຍເເຫພເາຍບ່ຳີວວ່ພິວນະດກກຳາບບມະ້ຍິທຄ່້ເດາ່ິວ້່ະດຍສທາພະີລະວສິ່ເນະລະເະຮ່ີີຄື່ສ
طرز فکر ما با هم متفاوته. شماها می گید ازدواج یعنی زن باید خدمات جنسی و عاطفی و بچه داری و بشور و بس ...

باشه عزیزم حق باشماست .

اتفاقا عقل مردا ب چشمشونه.مردا همیشه ب دنبال زنایی ک عین یه بچه لوس .عین ببخشید یه ج.... تو رختخوابش ...

همه مردا اینجور نیستن که فقط،ظاهر زن واسشون مهم باشه تو زندگی مشترک همیشه خوشی و سلامتی نیست روز ای ناخوشی و بیماری و مشکلات هم هست اونوقت زن باید عین ی دستمال بی ارزش دور انداخته بشه؟ 

تو مشکلات زندگی و تربیت فرزند ی زن مسخره و لوس و کم عقل چی میتونه بار بیاره؟

به نظرم اگه پس اندازم میکنید موقع خونه خریدنی ماشین خریدن رو کنید که به نامتون بشه. از سلامتیتون نزنید. و اینکه حتی اگه مراعات میکنید و کم خرج می‌کنید جوری رفتار کنید که شوهرتون متوجه باشه. چون مردا مثل ما فک نمیکنن. چند سال دیگه که بگید از خودم گذشتم قبول نمیکنن میگن هر چی میخواستی برات فراهم بوده. 

زن عاقل و آینده نگر اصولی خرج میکنه... من خودم شاغلم شوهرمم شاغله پول دستم باشه برای شوهرم خرید میکنم اونم کارت بانکیش همیشه خونس با اینکه من خودم شاغلم ولی نمیگه از پول خودت خرج کن... هر چیزی خواستم نه نگفته اما من جنبه دارمو پررو نمیشم اونم چون رفتار منو دیده به من اعتماد داره و کارتاش دست منه 

همه مردا اینجور نیستن که فقط،ظاهر زن واسشون مهم باشه تو زندگی مشترک همیشه خوشی و سلامتی نیست روز ای ...

من نگفتم برای بچه هاش هم لوس باشه .من در چشم شوهر گفتم

اره دقیقا .بخدا دنیا رو هم اگ بپای مرد بریزی اگ ی روز مریص بشی یا ی روزی از ریخت وقیافه بیفتی اولین ...

آره انقدر راحت میگذرن ازت که باور کردنی نیست... 

خیلیا میگن نه شوهر من اِل و بِل.... اما آدما تو شرایطش باید قرار بگیرن که ثابت بشه چکاره ان... 

خدای من                                                                اندوه میباره ولی خوبم...                                            چون ناامیدی از تو تسکین نیست....                           وقتی تو رو دارم تو هر لحظه....                                   قلبم از این همه اندوه، غمگین نیست.... 
اتفاقا عقل مردا ب چشمشونه.مردا همیشه ب دنبال زنایی ک عین یه بچه لوس .عین ببخشید یه ج.... تو رختخوابش ...

اینطورم نیست که فقط ظاهر براشون مهم باشه. باید تعادل برقرار باشه . مثلا هر روز بری آرایشگاه شوهرت خوشش میاد؟