2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشالله که راست باشه این بچه های کنکوری استرس زیادی رو تحمل میکنن الهی همشون بهترین رشته ها رو قبول بشن و دلشون شاد بشه 

ولی اغلب اینهایی که اینجا میان میگن رتبه زیر فلان شدیم همون هایی هستن که فقط بحث میزان درآمد و شغل میشه با درآمدهای نجومی و مشاغلی چون پزشک و داروساز و شرکت نفتی و .......میریزن توی تایپیک و در نهایت به همه میگن وا چطوری با ماهی پنجاه زندگی میکنید کممممممممم نیست 😂😂وی هم اکنون مردد است مهندسی آبیاری گیاهان دریایی را انتخاب کند و یا پرتقال چینی نوین رو 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

بشنو و باور نکن الان بیا تاپیک اخر من خودت میبینی با اجازه اسی دوستان کنکوری و پشت کنکوری به تمامی سوالات شما پاسخ در حیطه انتخاب رشته داده میشود بیاین تاپیک اخرم

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر