2777
2789
عنوان

زنای خسیس بیان

6302 بازدید | 122 پست

فاز اونایی که میگن‌چطوری برای شوهرامون جمع کنیم چیه  معذرت میخام ولی من هیچی از این مردا ندیدم از غذا و پوشاک خودتو و بچه ها میگیری   به سختی پس انداز میکنی  بعدن شوهره ماشین خوب یا ماشین خوب میگیره میگه  تو چی داشتی من خودم کار کردم جمع کردم تو هیچ غلطی نکردی بعدش   میگن  پوستت افتاده  بچه ها خوب تربیت نشدن لباس خوب تنت  نیست      ماشین و خونه ای که من دارم بهترین از اینا لیاقتشن     

پول جمع میکنی   از لباس شیک  میوه و خوراک  پروتئینی   تفریح بچه ها      و لوازم زیبایی خودت بزنی برای شوهرت       بعدا     بخایی یکم پشت ماشین بشینی  بهت گیر میده که ماشینو خراب کردی    و منت سرت میذاره        خونه بگیری  براش    طلاقت بده خونه واسه اون بشه یا فوقش به عنوان مهریه بده بهت       ازش پول بخایی  با منت بهت میده چون به قانع بودنت عادت کرده 

از نظر من زنی که خرج نداره ارج نداره   حالا نمیگم ولخرجی  ولی اونقدری به خودتون برسین که شوهرتون بهتون افتخار کنه  به تیپتون  به پوست و موتو  به تربیت بچه ها  باهاتون کلاس بزاره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله درسته خسیس بازی نه ولخرجی هم نه هم به خودتون برسین که بدونه شما ارزشمندین هم به اندازه پس انداز کنید و اون پس انداز رو برای خودتون استفاده کنین ماشین گرفتین به نام خودتون بگیرین یا هر چیز دیگه

من خودم اوایل زندگی خیلی قناعت بازی درمی اوردم از همه لحاظ براش کلی  جمع کردم         ولی الان بهش بگم پول بده تا مانتو بخرم میخاد زهر ترک بشه میگه مگه دو ماه پیش نخریدی       یا برام یچیز میخره  صدبار میگه  برات فلان قیمت خرج کردم  و دیدم اطرافیانم  خرج کردن و از اون اول و کلی ارج دارن پیش شوهراشون  همین جاری های خودم همشون ماشین به اسم خودشون زیر پاشونه

موافقم شدییید

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤