من با برادرم ۴ سال تفاوت سنی داریم از اولش باهم کتک کاری و دعوا داشتیم الانم که ۱۴ ۱۵ سالشه به سن بلوغ رسیده رفتاراش بدتر شده مامانمم هممممش طرف اونو میگیره،خیلی فوش میده هرچی تو مدرسه یادبگیره (البته با ادباشو جدامیکنه🤨) وقتی دعوامون شد میگه منم که چیزی میگم هی مامانم میگه خجالت بکش به اونم به چیز میگه اما برخوردش با من بدتره همش میگم من بزرگترم منو ضایع نکنین جلو این ولی وقتی مامانم اینجوری میکنه به اون رو داده دیگه
🖤 دلم میسوزد و کاری ز دستم بر نمی اید 🖤باز میشه این در صبح میشه این شب صبر داشته باش 🖤گر تو با بد، بد کنی! پس فرق چیست؟!💙یا حسین ادرکنی یابالغوث ادرکنی 💙.. با گریه هام میاد غم هامو حل کنه نزدیک میشه تا منو بغل کنه از اسمون شهر خیلی پایین تره درو که وا کنی💙 خدا 💙پشت دره چشمامو بستم از کنارش رد شدم چشماشو بسته تا نبینه بد شدم هرکاری میکنم ازم نمیگذره حسی که بین ماست از عشق بیشتره.... با خوشحالی دیگران خوشحال شو! نوبت توهم میرسه😘😉 میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘 خداوند فرمود: با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم باش
واییییییییییی خداااااااا🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺 دقیقااا میفهمم چی میگی. من الان 22 سالمه داداشم 20.باورت نمیشه تا قبل اینکه بره خدمت سربازی مث خروس جنگی بودیم ولی الان جونمم واسش میدم نمیدونی چ حس خووووبی داره قد کشیدن داداشت و ببینی برا اولینبار ک می بینی خط ریش درآورده ینی از ذوق میمیرررریییییی. دلم میخاد تو قلبم فشارش بدم بگم تو قلبمییییی ولی دیگه قد هیکلش از من بزرگتر شده ماشاالله رو نمیشه
تاپیک بامدادخمارگروه آبی آذر1401***وزن اولیه 69🙄هدف اول66🥉هدف دوم63🥈هدف سوم 59🥇🏆من به هرآنچه لایقش باشم 🌅می رسم من به هدفام قول رسیدن دادم من میتونم من به خودم باور دارم❤️💕💌💫✨🌈