2777
2789
عنوان

شده به برادر کوچیکترتون حسودی کنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 43 پست

من و داداشم ٩سال اختلاف سني داريم

كوچيك كه بوديم گاهي وسايلمو به هم ميريخت قاطي ميكردم اما بعد باهم جور شديم الانم با اينكه من دورم خيلي صميمي هستيم

ميدوني مادرها كلا به بچه كوچيكتر حساسن فك ميكنن بايد ازش دفاع كنن

تو خودت بايد مديريت كني چون بچه بزرگتر به نظر من عقل و شعورشم بايد بيشتر باشه

يك مدت لجبازي نكن حرف زشت زد باهاش حرف نزن

تو مواقعي كه باهم خوبين كارايي رو برنامه ريزي كن كه هردو دوست دارين، مثل فيلم ديدن يا هرچي

بعدشم كلا الان تو سن بلوغه يكم افسار گسيخته هست تو زرنگ باش خرش كن

ديگه خبلي رك گفتم😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یبار وسط دعوا بپر بوسش کن 😭😭😭😭😭دنیا دوروزه خیلی مراقب هم باشین 😢😢منم با داداشم از این بزن بزنا زیاد داشتم اما درست وقتی رابطمون باهم خوب شده بود رفت واسه همیشه رفت😭😭😭😭😭اخ دلم اخ دلم چقدر واسه صورتش با ته ریش تنگ شده....ده ساله که دیگه ندارمش.....خدا نگه دار برادراتون باشه.....

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

نهههههه مطمعن باش عوض میشه رفتارش منو داداشم چ فحشا ناموسی ک بهم نمیدادیم😂😂😂

خخخخخخخ دعواوکتکامون الان یادم میاددلتن

گش میشم

تاپیک بامدادخمارگروه آبی آذر1401***وزن اولیه 69🙄هدف اول66🥉هدف دوم63🥈هدف سوم 59🥇🏆من به هرآنچه لایقش باشم 🌅می رسم من به هدفام قول رسیدن دادم من میتونم من به خودم باور دارم❤️💕💌💫✨🌈

خیلی وقت بود دلم یه گریه حسابی میخواست مرسی استاتر ......ببخشید ناراحتتون کردم

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

اینجوری گفتی دلم برا داداشم تنگ شد😐😐😐

خدااا حفظش کنه واست❤️❤️❤️❤️بخداااا داداش ی نعمت بزرگه ادم حس میکنه ی بابای همسن خودش داره راحت بدون  اینکه حس کنه حرفاش ب کسی میگه یا بدیش و میخاد هرچی میدونه و نمیدونه بش بگه مطمعن هم باشه فقط خوبیش رو میخاد

خدایی  خیلی زشته ادم تو خونه خودش لگد و کتک از برادرش بخوره بعد اینهمه دعوا بعد مادر و پسر بشی ...

عزیزم میگذرھ منم تجربه کردم ولی کلاقدرخانوادتوبدون اینوالان 

متوجھ نمیشی ازدواج کنی دورشی دلت پرمیزنھ واسھ خانوادت

تاپیک بامدادخمارگروه آبی آذر1401***وزن اولیه 69🙄هدف اول66🥉هدف دوم63🥈هدف سوم 59🥇🏆من به هرآنچه لایقش باشم 🌅می رسم من به هدفام قول رسیدن دادم من میتونم من به خودم باور دارم❤️💕💌💫✨🌈
خیلی وقت بود دلم یه گریه حسابی میخواست مرسی استاتر ......ببخشید ناراحتتون کردم

عزیزم خدارحمتش کنھ گریه ام گرفت ازپستت

خدااا حفظش کنه واست❤️❤️❤️❤️بخداااا داداش ی نعمت بزرگه ادم حس میکنه ی بابای همسن خودش داره راحت بدون& ...

اتفاقا بسیار هم دهن لق و غیرقابل اعتماده😂😂 داداش بزرگش خوبه کوچیک همش میخواد فضولی کنه شیطنت کنه بهم بریزه بزنه😯😯

وای نگین اینجوری شما ببخشید⁦❤️⁩ خدا پسرتونو براتون نگه دار😘⁦❤️⁩

خواهش میکنم ،ممنونم عزیزم.