2777
2789
عنوان

شده به برادر کوچیکترتون حسودی کنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای اصلا ..من عاشق داداش کوچیکمم الا ۱۷ سالشه 

واقعا براش میمیرم برادرم یه تیکه از قلبمه

برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی خیلی گرفتاریم من به دعا شما نی نی سایتی ها عجیب اعتقاد دارم...التماس دعا❤
زرنگ باش خرش كن

مثلا چیکارش کنم ما حرفامونو بهم نمیزنیم اخه، مثلا تهش فیلمی ببینه عکسی ببینه یا تی وی برنامه داشته باشه بیاد به من بگه عه اینه بیا ببینیم، بعضی وقتام خودش میبینه تو گوشیش به ما هم کاری نداره اینجوری هم نیس بیاد حرف بزنیم باهم 

اینجوری میگین دلم خونمون وخانوادموخواست حیف کھ دورررررم اھھھ

تاپیک بامدادخمارگروه آبی آذر1401***وزن اولیه 69🙄هدف اول66🥉هدف دوم63🥈هدف سوم 59🥇🏆من به هرآنچه لایقش باشم 🌅می رسم من به هدفام قول رسیدن دادم من میتونم من به خودم باور دارم❤️💕💌💫✨🌈

عزيزم درست تربيت نشده حق با شماس لوسه واقعا، من و داداشمم دقيقا همينقدر اختلاف سنى داريم از اول عمرش تا حالا به شدت بزرگترى كوچيكترى سرش ميشده از بعد دوران نه ده سالگى ديگه دعوا نكرديم اگه هم دعوا كرديم طرف دعوا من بودم اون سكوت ميكرد صداشو بلند نكرده تا حالا چه برسه فحش و لگد، خيليم رفيقيم، احتمالا خودتم ابهت ندارى😂 من يه اخم ميكنم ميترسه

حالام كه اينجوريه ديگ كارى نميشه كرد محلش نده كه بحث و دعوا پيش نياد

عزيزم درست تربيت نشده حق با شماس لوسه واقعا، من و داداشمم دقيقا همينقدر اختلاف سنى داريم از اول عمرش ...

اره خب خیلی بهش سخت نگرفته مامانم الان پسردایی و دخترداییمم همین سنن ولی اون جرئت نداره به دخترداییم تو بگه آجی صداش می‌کنه زنداییم میکشتش حتی اگه اسمشو بدون اجی بگه کلا حق نداره صداشو ببره بالا البته اونم تا ۱۲ سالگیش صب ادراری داشت از ترس باباش و مامانش😐

اره خب خیلی بهش سخت نگرفته مامانم الان پسردایی و دخترداییمم همین سنن ولی اون جرئت نداره به دخت ...

نه كه كلا دره تربيتو تخليه كنى بذارى كنار نه برا بچه هات ديو دو سر شى، بهترين رفتار براى خواهر برادر اينه طرف كسى رو نگيرى رفتار اونام درست نيس بچه ها بايد خودشون مشكلاتشونو حل كنن به نظر من مگه اينكه يكيشون خيلى شرور باشه و به اون يكى اسيب بزنه، مام بچه بوديم يه سره به همديگه ميپريديم هيچكدوممونو كار نداشتن به مردم ميگفتن بازى ميكنن برا همين بزرگتر شديم خيلى رفيق شديم و رفاقت احترام و مهربونى مياره، ولى كلا داداشه منم اخلاق تهاجمى نداره آرومه، بلوغشم خيلى چالش برانگيز نبود اون وقتام اروم بود، هى ميگم خوشبحال زن آينده ش چه دسته گلى تربيت كرديم😂😂😂 هشتگ خودشيفته

نه كه كلا دره تربيتو تخليه كنى بذارى كنار نه برا بچه هات ديو دو سر شى، بهترين رفتار براى خواهر برادر ...

خداحفظش کنه براتون

ما هیچکدوم اروم نیستیم واینکه چون خیلی وقتا تو خونه ایم (حالا به جز کلاسایی که میریم) بیشتر باهم بحث و دعوا داریم...

خداحفظش کنه براتون ما هیچکدوم اروم نیستیم واینکه چون خیلی وقتا تو خونه ایم (حالا به جز کلاسایی که م ...

عزيييزم🌹❤️ بزرگ ميشيد رابطتون بهتر ميشه الان جفتتون كوچولوييد هنوز، اگه زياد دعواتون ميشه خودتو سرگرم كن كمتر باهاش كنتكت داشته باشى، بره دانشگاه يهوووو خيلى عاقل تر از الانش ميشه

عزيييزم🌹❤️ بزرگ ميشيد رابطتون بهتر ميشه الان جفتتون كوچولوييد هنوز، اگه زياد دعواتون ميشه خودتو سرگ ...

ایشالا🙏 حالا می‌ره دانشگا مخشو میزنن کلا مارو تحویلم نمیگره😂😂

اتفاقا میگم این الان احترام منو نگه نمیداره ، لگد میزنه فوش میده راحت دوروز دیگه که ازدواج کنه هم خو ...

نه ازدواج کنه دلش برات پر میزنه یک روز به حرفم میرسی الان بچه هست و خیره سر صبر کن بلوغ و رد کنه سر عقل میاد