2777
2789
عنوان

کیا تو قهرن با شوهرشون،؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1115 بازدید | 119 پست
من یک ساعتم نمیتونم دوم بیارم ولی این سری  باید دوم بیارم😫

به خانوادت توهین میکنه و اونوقت توو قهرا یک ساعت هم دووم نمیاری؟ خانوادم خط قرمزمن. حتی اسمشونم نمیذارم بیاره. بیاره جنگ میشه. هر چند پرروئه و همیشه خودشو محق میدونه ولی این یک مورد رو حواسش هست. 

موندم عاشق چی این تحفه شدم . ایشالله مهرش از دلم بره برای همیشه😥

اره منم دقیقا همین فکرو میکنم همیشه ..الان ک فکر میکنم میبینم چقدر بچه بودم عاشق چیش شدم ۱۸ سالگی ازدواج کردم ولی اعصابم مث ی زن ۶۰ سالس از بس جنگیدم تا خودمو بهش ثابت کنم

منم به زودی لاغر میشم و همتونو زخمی میکنم ...😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حیوونی بیش نبود من آدمش کردم آداب معاشرت یادش دادم من سرو وضعشو نو کردم ترو تمیز کردم انگار ننه اش م ...

مثل شوهر  من اونم اصلا پرستیژ نداشت بیشور نکبت حال بهم زن

👑
منم سری اخر واقعا یه مشت قرص آهن خوردم نیم ساعت بعد بالا آوردم اه بوی گند آهن میداد تموم هیکلم و گلو ...

من پریروز هی بهم بد و بیراه گفت رفتم ی کیسه دارو ورداشتم که مثلا بخورم روشو اونور نکرد ببینه میخورم یا نه الهی خیر نبینه بحق امام زماننننن

من  چی  بگم. بچه  خواهرشو  دعوت  کردم  خونمون  با  بچه  من  بازی  کنه  سر   سفره  سر  یه   شوخی  من  جلو  خواهرزادش  کلی  فحش  بهم  داد   بعد  یک ساعت  با  زبون  خوش  میگم  چرا  جلو  اون  به  من  توهین  میکنی  رفت  و  اومد   باز  فحشهای   رکیکتر   داد  که  چرا من خواهر  زادشو  نگه  داشتم  به  زور   حامله  هم  هستم  به  خاطر  بچم   دارم  صبر  میکنم   خیلی  نامرد  الانم.مث خرس خوابه

به خانوادت توهین میکنه و اونوقت توو قهرا یک ساعت هم دووم نمیاری؟ خانوادم خط قرمزمن. حتی اسمشونم نمیذ ...

فحش رکیک اصلا نمیده . مثلا میگه من به خونواده ات پول میدم و اونا محتاج منن واینا درصورتی که توهم داره اون تو خونه مادرمه و مفت میخوره و میخوابه

👑
ما هم. الان خونه نیست. هر شب تا دیروقت بیرونه و دنبال رفیق بازی. اصلا هیچی توو زندگیمون براش مهم نیس ...

یه مدت مث خودش باش ببین خوشش میاد

منم به زودی لاغر میشم و همتونو زخمی میکنم ...😂😂