2777
2789
عنوان

کیا تو قهرن با شوهرشون،؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1115 بازدید | 119 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر  من  اصلا  با   محبت  نیست  و با  محبت  نیست  که ه ...

شوهرم ۷ ساله به زور من مناسبتا کادو و تولد میگیره. اه حال بهم زن عوضی ... هر بارم کوفتم میکنه و دعوا مون میشه😫😫😫

👑

منم قهرم، همه آدمها با هم فرق دارن، ولی شوهر من اینجوری که آگه از حق خودم بگذرم میشه براش عادت باید مدام حق خودم و بچه هام ازش بخوام، وگرنه فقط نیازهایی خودش رو میبینه و بس، بنظرم تازه عروس باید برا خودشون حد و مرز مشخص کنن، آگه طرف پاشو بیرون گذاشت حتمن با هم صحبت کنن به حساب عشق و این چیزا ندارن چون یه مدت بعدش همش میشه عقده 

مثلن شوهرم از اول ازدواجمان به خانوادش و مخصوصا داداشی کمک میکرد و به من هم نمیگفت، منم میزاشتم به حساب تو نیکی میکن و در دجله انداز که... به روی خودم نمیاوردم ، تا اینکه فهمیدم برا داداشی یه زمین خریده و باز هم به من چیزی نگفته، خیلی ناراحت شدم وقتی بهش گفتم چنان حق به جانب برخورد کرد که نگووو، 

من خودم آدمی بودم که شوهرمو پررو کردم، در حدی که میگفت امشب لازانیا تو فلان رستوران هوس کردم منو مهمون کن...تو همه جی وقیح و پررو شده بود

تا جایی که من یه بار بعد کلی فحش شنیدن و تهمت خوردن عصبی شدم رگ دستمو زدم... تمام سرامیکا پره خون بود

میدونید عکس العملش چی بود؟؟؟ 

عکس گرفتن از خونهای رو سرامیک تا به بقیه نشون بده و بگه من دیوونم

قلبم درد میگیره یاد نامردیاش میفتم

درسته زنده موندم اما اون آدم قبل دیگه مرد... دیگه کلا تغییر کردم

من خودم آدمی بودم که شوهرمو پررو کردم، در حدی که میگفت امشب لازانیا تو فلان رستوران هوس کردم منو مهم ...

اخی 

یاد خودم افتادم شوهرم  تو دعواهامون ازم فیلم میگرفت منم دادو هوار یواشکی میگرفتا. ولی هیچ وقت نشون کسی نداد😕

👑
این ک اسم خانوادتو بیاره با اینکه مستقیما بره ب اونا فحش بده خیلی فرق میکنه واقعا بدم میاد از این کا ...

خودت با خانوادش چیزی نمیگی؟ تهدیدش کن که یک بار دیگه تکرار کنه تو هم مثل اون رفتار میکنی. البته این کار رو نکن که قبحش نریزه

فحش رکیک اصلا نمیده . مثلا میگه من به خونواده ات پول میدم و اونا محتاج منن واینا درصورتی که توهم دار ...

حالا تحقیرش نکن ولی اجازه نده همینارو هم بگه. کم کم میشه عادتش. منم شوهرم خانوادگی عادت دارن خانواده زنشدنو خیلی مسخره میکنن. واسه همین نذاشتم اصلا حرفی بزنه. 

شما که خودت سر کار میری، پیش مامانت هم زندگی میکنی واقعا چرا به قول خودت آویزونشی؟ دعواتون میشع مامانت میفهمه؟