امتحان دارم سه شنبه فقط ۲ روز وقت دارم براش بخونم قلبم درد میکنه💔خیلی دلم گرفته و شکسته اصلا حالم خوب نیست از همچی بریدم اونطوری ک باید پیش نمیره دانشگاه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دقیقا منم الان میگم باز دوشنبه باید برم دانشگاه خیلی ناراحتم که ناشکری می کنم کلی کار و درس و امتحان ولی کلا حوصله محیط دانشگاه رو هم ندارم نمیدونم شاید اضطراب اجتماعی دارم
این الطالب بدم المقتول بکربلا. السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)
من نمیدونم چمه ولی واقعا خوب نیستم نمیتونم کارامو انجام بدم نمیتونم هیچ کاری بکنم
هوای پاییز دلگیره مخصوصا تا وقتی بارون نیاد ادم دلش ب کاری نمیره.ولی خب ب روزایی فکرکن که چقدر برای این رشته تلاش کردی پزشکی دراومدن کارهرکسی نیست و هرچقدرم جلوترمیری مسئولیت و سختیش بیشتر میشه