2777
2789
به شدت به کبد اسیب میزنن لطفا بخاطر پوست روشن با سلامتیت بازی نکن

آخه عزیزم مجبورم بزنم

بعد شما کسیو دیدین زده باشه و کبدش خراب شده

اینا همه دروغن واسه اینکه مردم نرن گلوتاتیون بزنن تا برن کرم روشن کننده و این چرت و پرتا بخرن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منوبنزن واقعا خطرناکه .برای پوست پیسی مناسبه

داغون می کنه

گلوتاتیون هم اصلش اینجا به سختی پیدا می‌شه شاید ۱درصد واقعا اصل پیدا بشه

با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.

آخه عزیزم مجبورم بزنمبعد شما کسیو دیدین زده باشه و کبدش خراب شدهاینا همه دروغن واسه اینکه مردم نرن گ ...

چرا مجبوری؟امپولشو نه ولی مادر بزرگم پیسی داشت با پماد منوبنزن تمام بدنش هم رنگ پیسی ها شد یعنی یک دست شد رنگش ولی سفید وحشتناکه خیلی غیر طبیعی و نازک شده پوستش اصلا نمیتونه آفتاب و تحمل کنه هربار بخاطر نازک شدن پوستش تو آفتاب با بهترین ضدافتابا لک قهوه ای میفته

چرا مجبوری؟امپولشو نه ولی مادر بزرگم پیسی داشت با پماد منوبنزن تمام بدنش هم رنگ پیسی ها شد یعنی یک د ...

آمپولشو یکی میخاد از عراق برام بیاره یعنی چی سفید غیرطبیعی من نمیخام یعنی سفید معمولی نمیشه رنگ پوست؟

آمپولشو یکی میخاد از عراق برام بیاره یعنی چی سفید غیرطبیعی من نمیخام یعنی سفید معمولی نمیشه رنگ پوست ...

آمپول کدوم؟گلوتاتیون ک به کبد اسیب میزنه 

منوبنزن کلا رنگدانه های پوست و از بین میبره همون سفید غیز طبیعی میشه

آمپول کدوم؟گلوتاتیون ک به کبد اسیب میزنه منوبنزن کلا رنگدانه های پوست و از بین میبره همون سفید غیز ط ...

آمپول منوبنزن

عزیزم بعد شما مادربزرگتون طی چندماه استفاده کرد از پماد تا کل بدنش سفید شد؟

برگشت هم داشت

چون من میخام آمپول منوبنزن بزنم

آمپول منوبنزنعزیزم بعد شما مادربزرگتون طی چندماه استفاده کرد از پماد تا کل بدنش سفید شد؟برگشت هم داش ...

دقیقا یادم نیست مال چند سال پیشه ولی سریع یه دست شد پوستش نه برگشت نداره کلا رنگ دانه ها پوستش از بین رفت بیشتر تحقیق کن آمپولش ممکنه عوارض بدی داشته باشه 

🚫 خطرات تزریق منوبنزون (آمپول)

تزریق منوبنزون (که گاهی در بازار سیاه دیده می‌شود) به هیچ وجه ایمن یا تأییدشده پزشکی نیست و می‌تواند باعث:

• نکروز (مرگ بافت) در محل تزریق
  • آسیب شدید کبد و کلیه
  • اختلال ایمنی و التهابات سیستمیک
  • تغییرات دائمی و نامتوازن رنگ پوست
  • واکنش آلرژیک شدید یا شوک آنافیلاکسی
    شود.

کرم که عالیه

یکی از نزدیکام با کرم عالی و یکدست شده

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
همه چی طبیعی خودش خوبه به خودت آسیب نزن

بنده خدا شاید پیسی داره و لک لک شده 

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
دقیقا یادم نیست مال چند سال پیشه ولی سریع یه دست شد پوستش نه برگشت نداره کلا رنگ دانه ها پوستش از بی ...

اها رنگ دانه های پوست رو ار بین میبره؟

من دو تا لک سفید تو بدنمه دکتر گفت رنگدانه هاش مرده میتونیم پوستت رو خراش بدیم از رنگدانه هاش تزریق کنیم این لکه های سفید تا رنگش مثل پوستت بشه 

یعنی این آمپول برعکس عکس میکنه 

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

بنده خدا شاید پیسی داره و لک لک شده

اون درمانش به شکل دیگس 

که البته اگه براب اون میخواد استفاده کن خیلیییی سفید میکنه پوست رو به آفتاب حساس میشه اصلا قشنگ نیست 

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس