2777
2789
عنوان

رنگ موی بدون آموتیاک در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 834 بازدید | 43 پست
ماه هفتم به بعد رنگ کنی اشکال نداره من از دکترم پرسیدم

جدی؟

چ خوب

حالا تا اون موقع صبر میکنم

بعدشم رنگ مخصوص بارداری میزنم

نمک سفره ام از حضرت زهراست ولی، باده از دست یدالله چشیدن دارد....
من رفتم پرسیدم گفت هر تیوپ ۶۰ تومن البته مال ۵ ماه پیشه الان حتما گرون تره

اگ واقعا بی ضرر باشه ارزش داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر من وقتی باردار بود ، بنا به دلیلی که واجب میدید ظاهر مرتبی داشته باشه مجبور شد رنگ کنه ، کلی تحقیق کرد و متوجه شد برای یکبار مشکلی پیش نمیاد و ممکنه اگر بچه دنیا بیاد فقط آلرژی پوستی پیدا کنه و بدنش کمی سرخ بشه
سه ماهش بود که رنگ کرد و خداروشکر بچه کاملا سالم بود

خواهر من وقتی باردار بود ، بنا به دلیلی که واجب میدید ظاهر مرتبی داشته باشه مجبور شد رنگ کنه ، کلی ت ...

الحمدلله 🌹

کلا هیچ علمی ثابت نکرده که رنگ مو ضرر داره و هموز داره روش تحقیق میشه  رنگ موی فیتو بگیر خیلی ...

آخرين تحقيق گفته بي ضرر هست مگر براي آرايشگران حرفه ايي كه مدام با مواد سرو كار دارن و تهويه مناسبي نداره محيط كارشون 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
آخرين تحقيق گفته بي ضرر هست مگر براي آرايشگران حرفه ايي كه مدام با مواد سرو كار دارن و تهويه من ...

پس بوشم میتونه ضرر داره داشته باشه

من بارداری قبلمم هفت ماه زدم بدون امونیاک بجای دکلره از دکوکرم استفاده کردم

حالا من خیلی اصرار ب دکلره ندارم

فقط ی رنگ معمولی ک سفیدامو بپوشونه

پس بوشم میتونه ضرر داره داشته باشه

براي كسايي كه شاغل در آرايشگاه هستند و يا در معرض شديد بو هستند بله بايد جايي باشيد كه تهويه مناسب داشته باشه حتي باقي مواد شوينده هم همينطور مثل وايتكس و جوهر نمك و از اين دسته كه بوي تندي دارند 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك