2777
2789
عنوان

رنگ موی بدون آموتیاک در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 834 بازدید | 43 پست

کلا هیچ علمی ثابت نکرده که رنگ مو ضرر داره و هموز داره روش تحقیق میشه 

رنگ موی فیتو بگیر خیلی گرونه ولی خوبه

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
من از دکترم پرسیدم گفت بعداز سه ماه اول میشه رنگ کرد اما رنگ نکردم ترسیدم برا نی نی ضرر داشته باشه.م ...

اره سفید داره خیلی تو ذوق میزنه

نمک سفره ام از حضرت زهراست ولی، باده از دست یدالله چشیدن دارد....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به هرحال نزن من شنیدم یکی توی ۸ماهگی موهاشو رنگ کرده بچش کور شده😑

این دیگه خیلی تخیلیه!خواهرای من و زن داداشم توی بارداری موهاشونو رنگ کردن،بچه هاشونم سالمه!دکترم گفت بعد از سه ماه میشه رنگ کرد!اما بازم رنگ نکردم

میشه برا ارامشم و زندگیم یه صلوات بفرستین! ممنون
کلا هیچ علمی ثابت نکرده که رنگ مو ضرر داره و هموز داره روش تحقیق میشه  رنگ موی فیتو بگیر خیلی ...

فیتو؟

مخصوص باردلریه یا چی؟

به هرحال نزن من شنیدم یکی توی ۸ماهگی موهاشو رنگ کرده بچش کور شده😑

حالا این گچی ها میگن خوبه 

موقت میزنی میرب حموم میره

این دیگه خیلی تخیلیه!خواهرای من و زن داداشم توی بارداری موهاشونو رنگ کردن،بچه هاشونم سالمه!دکترم گفت ...

نمیدونم والا منم ندیدم گفتم که شنیدم

درواقع من اگه یه آرزو داشته باشم اونم تویی😍

موهای من خیلی سفید داره اما رنگ نزدم توهم تحمل کن و رنگ نکن ایشالله نی نی دنیا اومد یا هفته ی آخری برو رنگ کن،هم خوجل میشی و هم یهویی کلی تغییر میکنی 

میشه برا ارامشم و زندگیم یه صلوات بفرستین! ممنون
فیتو؟ مخصوص باردلریه یا چی؟

بله مخصوص بارداریه

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
موهای من خیلی سفید داره اما رنگ نزدم توهم تحمل کن و رنگ نکن ایشالله نی نی دنیا اومد یا هفته ی آخری ب ...

👌👌

اره ان شاالله ماه اخر میرم